+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Cyklistika Doplnky pre bicykle Computery

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS

výhodnějšie o 14%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14448|Značka: Sigma

Tento 8-funkčný cyklocomputer je skvelým spoločníkom pre každú jazdu na bicykli či kolobežke. S jeho pomocou môžete sledovať svoj výkon a zlepšovať svoje jazdné schopnosti.

skladom 2 ks - 2.5. u vás

30,60 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0

Computer Sigma BC 8.0 WL ATS:

Tento 8-funkčný cyklocomputer je skvelým spoločníkom pre každú jazdu na bicykli či kolobežke. S jeho pomocou môžete sledovať svoj výkon a zlepšovať svoje jazdné schopnosti. Bezdrôtový prenos dát eliminuje potrebu káblov a veľké tlačidlo uľahčuje ovládanie aj počas jazdy.
Cyklocomputer BC 8.0 WL vyzerá vďaka svojmu jednoduchému a štíhlemu designu dobre na každom kolese. Displej s rozmermi 31 x 39 mm má tú správnu veľkosť, aby si mal(a) dokonalý prehľad o svojich dátach. Tento cyklocomputer priťahuje pozornosť, či už je na trekovom, mestskom alebo detskom bicykli.

RÝCHLA MONTÁŽ I ZOBRAZENIE
Pomocou dodávaných káblových pásikov je možné držiak aj snímač rýchlosti ľahko namontovať na bicykel. Cyklocomputer BC 8.0 WL je možné ľahko sňať a vložiť do vrecka, keď svoj bicykel zaparkuješ pred školou alebo pracoviskom.

FUNKCIA PRIPOMENUTIA KONTROLY JAZDNÉHO KOLESA
Bicykel potrebuje pravidelnú údržbu, pretože odhalí závady na brzdách, reťazi a pneumatikách. Vďaka servisnému intervalu vám BC 8.0 WL pripomenie, aby ste nechali koleso skontrolovať po 750 kilometroch. Servisný interval je preto užitočnou funkciou pre vašu bezpečnosť a zobrazí sa celkom päťkrát po zapnutí prístroja.

PREDNASTAVENÉ ROZMERY PLÁŠŤOV
Vďaka preddefinovaným rozmerom plášťov, z ktorých si môžeš vybrať, je nastavenie BC 8.0 WL jednoduché – od malých detských bicyklov až po 29″ kolesá. Obvod plášťa je však možné zadať aj manuálne na milimeter presne.

Hovorí siedmimi jazykmi
Bezdrôtový BC 8.0 WL je malý polyglot: angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, holandčina alebo poľština – na fulltextovom displeji môžeš vyberať zo siedmich jazykov.

POUŽITEĽNÝ AJ ZA NEPRÍZNIVÉHO POČASIA
Prehánka na ceste do práce alebo do školy tvoj cyklocomputer BC 8.0 WL nezastaví. Cyklopočítač je vodotesný a odoláva nepriazni počasia.

BEZPORUCHOVÝ PRENOS DÁT
Nepáčia sa ti rušivé káble na bicykli? Vďaka kódovanému bezdrôtovému rádiovému prenosu (WL) vyvinutému spoločnosťou SIGMA už nie sú potrebné žiadne káble. Snímač rýchlosti pripevnený na vidlici prenáša po každom otočení kolesa signál do prijímača v cyklocomputeri.

Technické parametre:
Veľkosť: 55 mm x 40 mm x 14 mm
Veľkosť displeja: 31 mm x 39 mm
Displej: šedá škála
Napájanie: Batéria (CR2032)
Životnosť batérie: 1,5 roka
Vodotesný: áno, IPX812

Vlastnosti:
Rýchlosť
Čas
Čas jazdy
Celkové/denné kilometre
Celková doba jazdy
Priemerná rýchlosť
Porovnanie priemernej rýchlosti

Obsah balenia:
1 x Sigma BC 8.0 WL cyklocomputer
1 x Sigma ATS senzor rýchlosti
1 x Sigma univerzálny držiak
1 x magnet na drôt
2 x gumové krúžky1

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole