+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kickbike Cross 29er

Kolobežka Kickbike Cross 29er

výhodnějšie o 19%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11267|Značka: Kickbike

Kickbike Vám predstavuje sériový skvost do terénu s hliníkovým rámom a karbónovou vidlicou. Kolobežku, ktorá preženie poriadne nielen Vás, ale aj Vašich psov.

do 2-4 dní - do 29.4. u vás

771,40 € s DPH

15+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kickbike Cross 29er:

Kickbike Vám predstavuje sériový skvost do terénu s hliníkovým rámom a karbónovou vidlicou. Kolobežku, ktorá preženie poriadne nielen Vás, ale aj Vašich psov. S prototypom tohto modelu CROSS 29er získal vlani na ME v mushingu v kategórii DS2 (kolobežka s dvoma psami) fínsky borec Pekka Jurvelin európske zlato.
Kolobežka zaujme ľahkým hliníkovým rámom, ktorý poznáte už zo závodného cestného prevedenia, hydraulickými brzdami a predné pevnú karbónovou vidlicou, ktorá v teréne veľmi príjemne pruží a tlmí tak nárazy.
Ideálne kolobežka pre musherov a pre tých, ktorí nedbajú terénu, v ktorom idú !!
Farba: Matne čierna.

História kolobežky z Fínska:
Kolobežky Kicbike pochádzajú z dielne bývalého kardiochirurga, famózneho orientačného bežca a milovníka jazdy na fínskej ledoběžce Hannu Vierikka. Aby si zabezpečil možnosť trénovať aj v letnej sezóne tak si niekedy okolo roku 1991 zostrojil svoju prvú kolobežku. Čím do budúcna odštartoval veľmi úspešnú cestu koloběžkovým svetom. V priebehu rokov sa Hannu cez prelomový Kickbike Milenium Racing, prvý sériovo vyrábanú kolobežku s pomerom koleso 26"x16", prepracoval až k dnešnému stavu, kedy ponúka celkom trinásť modelov kolobežiek pre rôzne použitie. Kolobežky majú svoj typický dizajn, ktorý je zhodný pre všetky modely, kedy je rámová trubka ohnutá z jedného dielu a je na ňu navarená iba hlavová trubka, stúpadlo a zadnej vidlice. Jednoduché a zároveň geniálne... Úspešná konštrukcie preverená státisícmi kilometre jazdy. Navyše od roku 2007 je kompletne celá serie MAX vyrábaná z hliníka. Čo samozrejme zaisťuje vynikajúci tuhosť a ľahkosť rámu. Pre zachovanie priaznivej ceny zostala aj oceľová serie G4.
Zakúpením kolobežky Kickbike sa tiež podieľate na vytváraní tohto úžasného príbehu. Preto táto kolobežka nesmie chýbať v stajni žiadneho správneho kolobežkára.

Kickbike Cross 29er rozměry

Kolobežka Kickbike Cross 29er - súbory k stiahnutiu:

Návod
25 let Kickbike - IMAGE BOOK

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kickbike Cross Max 20HD

Z dielne koloběžkového mága Hannu Vierikka vychádza terénne a musherské skvost Cross MAX HD 20 s hydraulickými brzdami a
do 3-5 dnů
514,20
varianty
výhodnějšie o 32%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Monster Max Dog (G6)

Kolobežka s označením „terénne“ by mala prejsť takmer všade. Existuje ale model, ktorý sa nezastaví pred akýmkoľvek terénom -
skladom externý sklad (3 ks)
1 068,30
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Fat Max

Hľadáte kolobežku, ktorá splní Vaše najbláznivejšie predstavy? Máte radi adrenalín, ale zároveň sa chcete cítiť na kolobežke bezpečne? Kickbike
do 2-4 dnů
672,50
výhodnějšie o 28%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Mushing Racer Pro (G6)

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnoho psov má doslova závislosť na pohybe. Najšťastnejšie sú, keď môžu tráviť veľa času
skladom externý sklad (3 ks)
989,10
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Cross Fix 27,5"

Vylepšený model s 27,5 palcovým predným kolesom. Konečne! Vývoj koloběžkových strojov je k nezastavenie a Kickbike ide ruka v
do 3-5 dnů
533,90
varianty
výhodnějšie o 18%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G6) Antic Silver

KOSTKA Racer Max je skrátka vyladená kolobežka do terénu, ktorá sa bez problémov popasuje aj s tými najextrémnejšími podmienkami.
skladom externý sklad (3 ks)
712,10
doprava zadarmo