+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kostka Travel Max (G6)

Kolobežka Kostka Travel Max (G6)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12628|Značka: Kostka

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak vyrazíte do mesta, určite sa nestratíte.

Zvolte variantu:

519,00 € s DPH

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

50+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie2
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Travel Max (G6):

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak vyrazíte do mesta, určite sa nestratíte. Športová turistická kolobežka 28-20
Športová turistická kolobežka KOSTKA Travel Max (G6) pre dospelých s 28/20 veľkými kolesami vyniká predovšetkým svojim športovým charakterom. Predný 28" palcový bicykel ľahšie prekonáva nerovnosti, zaisťuje perfektné vedenie jazdnej stopy a uľahčuje jazdu v ľahkom teréne.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-



Športová, ale stále pohodlná...
Na ceste, šotoline či nespevnených cestách. Zdolávajte jeden kilometer za druhým a nechajte sa pohltiť komfortom, ktorý vám poskytne. Pohodlná športová kolobežka pre voľný čas a výlety s nafukovacími bicyklami vám bude parťákom nielen pri prechádzke po okolí, ale pomôže vám aj pri zdolávaní mestskej premávky. Je vhodná pre dospelých od 170 cm a poradí si aj s jazdcami nad 190 cm. Pokiaľ hľadáte alternatívu ku kolobežke Tour pre vyššie postavy, je Travel Max (G6) tá správna voľba. Kolobežka KOSTKA Travel Max (G6) je športiak pre všetkých, ktorí sa nechcú len držať asfaltu. Nosnosť kolobežka je 150 kg.

Chytne vás, a nepustí...

Vďaka novým ergonomickým riadidlám Kostka FBH 680-50 Al Wings, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre kolobeh, spoznáte ten pravý komfort. Konce riadidiel sú prispôsobené vášmu zápästiu a prirodzenému úchopu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu rúk. Madlá vyrobené z tvrdenej peny tlmia mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Proti pootočeniu sú zaistené skrutkami.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-




Predstavec nielen pre parádu...
CNC frézovaný predstavec Kostka SK 2822 S z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny, je vybavený unikátnym riešením pre rýchlu montáž doplnkov, či už sa jedná o tašky, držiak vodítka alebo ďalšie príslušenstvo. Vďaka optimalizácii tvarového riešenia bola dosiahnutá nízka hmotnosť. Na dokonalé uloženie s elimináciou výskytu vôle sme použili hlavové zloženie typu A-head, ktoré je navyše pracho a vodotesné. Výšku riadidiel je možné ľahko meniť prehádzaním dištančných krúžkov či použitím riadidiel s vyšším či nižším offsetom a prispôsobiť ju tak vašim potrebám.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-


S nábojmi bez kompromisov...
Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť, ale aj ľahkú údržbu. Inovatívne uloženie vysoko kvalitných priemyselných ložísk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôle, a preto nie je nutné vykonávať zložité nastavovanie náboja. Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov umožňuje ľahkú údržbu. Na výrobu obrábaných nábojov bola využitá vysokopevnostná zliatina hliníka. Priamy výplet s nerezovými lúčmi Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-


Jej vyladené krivky zaručujú perfektné jazdné vlastnosti...
Kolobežka KOSTKA TRAVEL MAX (G6) si vás na prvú dobrú získa svojou perfektnou ovládateľnosťou a stabilitou, a to aj pri vyšších rýchlostiach. Rám 6.generácie so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokmi overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Novo je špeciálny profil spevnený návarom. Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-


S perfektnou figúrou sa už dlho netají...
Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha so špeciálnymi zvarmi na zvýšenie tuhosti a odolnosti či ochrana rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom pyšní. V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme túto kolobežku postavili na zúženej koncepcii rámu a vidlice na 65mm širokých nábojoch. Tento počin spoločne so zapustenou osou zadného kolesa zabraňuje kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Nerezové adhézne prvky na hornej strane stúpadla zaisťujú dlhodobú životnosť nášľapnej plochy, odolnosť proti jej opotrebovaniu, a zvyšujú protišmykové vlastnosti. Toto unikátne technické riešenie plní nielen ochrannú funkciu, ale bráni aj nebezpečnému pošmyknutiu stojnej nohy.

Je bezpečná az kože vás nezodre...
Kvalitné brzdy Shimano 4000 spoločne s dvojstenným ráfikom so zosilnenou stenou a sústruženou brzdnou plochou pre zvýšený brzdný účinok, zaručujúce maximálnu bezpečnosť a presné dávkovanie brzdnej sily. Ergonomické páčky poskytujú dokonalý komfort. Plášte Marathon Racer od Schwalbe sú najľahšími plášťami vo svojej kategórii. Špeciálna kaučuková vrstva zosilnená dvojitou nylonovou membránou zaisťuje ochranu proti defektu. Zmes SpeedGrip z prírodného kaučuku zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti s minimálnym valivým odporom. Plášte sú opatrené bočným reflexným pruhom a je možné ich hustiť vysokým tlakom. Voľba plášťov je pri kolobežkách jeden z hlavných aspektov komfortnej a jednoduchej jazdy bez zbytočnej námahy.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-


Základom je odraz, ale čo tak si ju zdvihnúť?
Zadný doraz päty je novinka, ktorú určite oceníte. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájde pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Doraz je v prípade potreby možné vymeniť za iný typ alebo úplne odňať. Táto novinka prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo jednoduchšie.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-



Nechajte sa jednoducho očariť...
detaily, ktoré vás ohromia. Logá z leštenej nerezovej ocele alebo laserový popis komponentov, riešenie ktoré dodáva kolobežke svoj jedinečný vzhľad a nádych luxusu.
 
kolobezka-kostka-travel-max-g6-


Vašu bezpečnosť podporia reflexné prvky umiestnené na rôznych častiach kolobežky. Všetko podčiarknuté precíznym dielenským spracovaním. Tak čo, ste pripravení vyraziť? My ÁNO!

Parametre:
Šírka riadidiel: 680 mm
Výška: 1030 mm
Dĺžka: 1750 mm
Hmotnosť: 9,3 kg
Svetlosť nášľapu: 50 mm
Dĺžka nášľapu: 440 mm
Veľkosť predného kolesa: 28"
Veľkosť zadného kolesa: 20"
Rázvor kolies: 1190 mm
Nosnosť rámu: 150 kg
Brzdy: Shimano 4000
Náboje: KOSTKA HK 6524 RS
Obutie: Schwalbe Marathon Racer
Ráfiky: Dvojstenné - DRAGON
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S
Riadidlá: KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Vidlica: Pevná 28" - 65 mm
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Hlavové zloženie: A-Head
Madlá: Tvrdená pena - poistná
Lúče: Nerezové - čierne
Duša: Autoventilek
Zátky: Plastové odrazové


 

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 100% podľa 2 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

100%

23.05.2022

Krásně jede, výborně brzdí

Avatar

100%

01.06.2021

Pěkná na pohled, na moji výšku 200 cm sedí.

Mám ji krátce, takže zatím nic.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kostka Travel Max (G6) Satin Ferrari - vystavené

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak
skladom (1 ks)
460,70
výhodnějšie o 11%
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Sport Max 20

Ľahká hliníková allround kolobežka SPORT MAX sa vracia! Kedysi veľmi obľúbená treková kolobežka je späť.
do 3-5 dnů
595,00 €476,60
varianty
-20%
AKCIA
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Race Max 28

Najrýchlejší sériovo vyrábaná kolobežka sveta je tu! Nekompromisný stroj pre naozajstných nadšencov kolobehu. Kola 28" / 28".
do 2-4 dnů
675,00 €556,20
-18%
AKCIA
doprava zadarmo

Kolobežka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila sa kolobežka. Je vlastne rovnaká a pritom úplne iná, ako ostatné kolobežky. Dostala meno Gran Turismo, ale všetci
do 4-6 dnů
550,00
varianty
výhodnějšie o 1%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo Tourist

Nový model Tourist 28/28. Ideálna kolobežka pre športovú jazdu bez kompromisov. Tourist vychádza z osvedčeného cestného modelu GT. Vďaka
skladom (1 ks)
496,90
varianty
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Travel Max (G7)

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie. Nová éra začína. Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov
skladom externý sklad (>5 ks)
675,40
varianty
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Race Max 20

Najobľúbenejšie kolobežka Kickbike, pokoriteľ Tour de France a Giro d´Italia. Legenda medzi kolobežkou. Pre skutočných znalcov. Nekompromisný hliníkový rám.
do 3-5 dnů
585,20 €436,90
-25%
AKCIA
doprava zadarmo