+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kickbike Race Max 28

Kolobežka Kickbike Race Max 28

výhodnějšie o 2%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11263|Značka: Kickbike

Najrýchlejší sériovo vyrábaná kolobežka sveta je tu! Nekompromisný stroj pre naozajstných nadšencov kolobehu. Kola 28" / 28".

do 2-4 dní - do 9.4. u vás

676,10 € s DPH

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kickbike Race Max 28:

Najrýchlejší sériovo vyrábaná kolobežka sveta je tu! Nekompromisný stroj pre naozajstných nadšencov kolobehu. Kola 28" / 28". Po niekoľkých testovacích verziách môžeme privítať na trhu "bombu" zo stajne Hannu Vierikka, ktorú hneď osedlalo niekoľko špičkových kolobežkárov na nedávnom MS v kolobehu v Plzni a získalo na tomto stroji niekoľko titulov majstra sveta.
Kvôli dôrazu na tuhosť rámu je kolobežka o niečo ťažšia ako pri nadstavbe pôvodného Race MAX 20 o adaptéry, avšak jazdné vlastnosti sa s adaptérmi nedajú porovnať! Tento hliníkový skvost je k dodaniu v perleťovo bielej farbe.
Váha tejto kolobežky v štandarde je 8,79kg, teda vrátane odraziek, zvončeka a je vybavená dvoma cestnými brzdami!

História kolobežky z Fínska:
Kolobežky Kicbike pochádzajú z dielne bývalého kardiochirurga, famózneho orientačného bežca a milovníka jazdy na fínskej ledoběžce Hannu Vierikka. Aby si zabezpečil možnosť trénovať aj v letnej sezóne tak si niekedy okolo roku 1991 zostrojil svoju prvú kolobežku. Čím do budúcna odštartoval veľmi úspešnú cestu koloběžkovým svetom. V priebehu rokov sa Hannu cez prelomový Kickbike Milenium Racing, prvý sériovo vyrábanú kolobežku s pomerom koleso 26"x16", prepracoval až k dnešnému stavu, kedy ponúka celkom trinásť modelov kolobežiek pre rôzne použitie. Kolobežky majú svoj typický dizajn, ktorý je zhodný pre všetky modely, kedy je rámová trubka ohnutá z jedného dielu a je na ňu navarená iba hlavová trubka, stúpadlo a zadnej vidlice. Jednoduché a zároveň geniálne... Úspešná konštrukcie preverená státisícmi kilometre jazdy. Navyše od roku 2007 je kompletne celá serie MAX vyrábaná z hliníka. Čo samozrejme zaisťuje vynikajúci tuhosť a ľahkosť rámu. Pre zachovanie priaznivej ceny zostala aj oceľová serie G4.
Zakúpením kolobežky Kickbike sa tiež podieľate na vytváraní tohto úžasného príbehu. Preto táto kolobežka nesmie chýbať v stajni žiadneho správneho kolobežkára.
kolobezka-kickbike-race-max-28


Kolobežka Kickbike Race Max 28 - súbory k stiahnutiu:

25 let Kickbike - IMAGE BOOK

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kickbike Race Max 20

Najobľúbenejšie kolobežka Kickbike, pokoriteľ Tour de France a Giro d´Italia. Legenda medzi kolobežkou. Pre skutočných znalcov. Nekompromisný hliníkový rám.
do 3-5 dnů
586,10
výhodnějšie o 1%
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Wolfer RS

Extrémna verzia vrcholného modelu Wolfer ďalej posúva hranice uskutočniteľný. Ideálne proporcie, špičkový dizajn, súťažné konštrukčné úpravy a široké možnosti
do 3-5 dnů
730,30
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Kickbike Sport Max 20

Ľahká hliníková allround kolobežka SPORT MAX sa vracia! Kedysi veľmi obľúbená treková kolobežka je späť.
do 3-5 dnů
596,00
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Travel Max (G6)

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak
skladom externý sklad (>5 ks)
519,00
doprava zadarmo

Kolobežka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila sa kolobežka. Je vlastne rovnaká a pritom úplne iná, ako ostatné kolobežky. Dostala meno Gran Turismo, ale všetci
do 4-6 dnů
550,00
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo Tourist

Nový model Tourist 28/28. Ideálna kolobežka pre športovú jazdu bez kompromisov. Tourist vychádza z osvedčeného cestného modelu GT. Vďaka
skladom (1 ks)
493,70
varianty
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Sport G4

Sport G4 je dlhodobo najobľúbenejší model kolobežky Kickbike, a to pre svoju všestrannosť a široké využitie. Ideálny vstupný model
do 3-5 dnů
442,30
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo