+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kostka Travel Max (G7)

Kolobežka Kostka Travel Max (G7)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14267|Značka: Kostka

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie. Nová éra začína. Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov výroby kolobežiek naučili. Celkové zníženie hmotnosti, vyššia tuhosť, 12-milimetrové pevné osi, úplne nová vidlica a lepšie jazdné vlastnosti

Zvolte variantu:

675,10 € s DPH

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Travel Max (G7):

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie. Nová éra začína. Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov výroby kolobežiek naučili. Celkové zníženie hmotnosti, vyššia tuhosť, 12-milimetrové pevné osi, úplne nová vidlica a lepšie jazdné vlastnosti To zaručuje ešte lepší pôžitok z jazdy a vyššiu rýchlosť bez zvýšenej námahy.
Objavte úplne novú dimenziu ešte dnes.
 

Športová. Pohodlná. Pre mobilitu aj voľný čas.

TRAVEL MAX v 7. generácii. Športová turistická kolobežka s predným 28" a zadným 20" okolo pre dospelých. Pomôže vám zdolávať kilometre s neuveriteľným komfortom, je ideálnym spoločníkom pre voľný čas, výlety aj rušnú mestskú prevádzku a tiež skvelou alternatívou k modelu TOUR pre postavy vyššie ako 190 cm alebo pre jazdcov, ktorí hľadajú ešte vyššiu rýchlosť. Pokiaľ hľadáte športovú turistickú kolobežku s vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami a schopnosťou zdolávať rôzne terény, KOSTKA Travel Max (G7) je skvelou voľbou.
 

Hybridné technológie. Tuhá. Ľahká. Tlmiace vibrácie.

Náš mimoriadne vyspelý a odolný rám je navrhnutý pre prirodzené tlmenie vibrácií, v kombinácii s novou vidlicou KOSTKA AERO vyrobenú z leteckého hliníka, vytvárajú dokonalú kombináciu tuhosti, tlmenie vibrácií a zároveň maximalizáciu zrýchlenia. Výsledkom je o 35% znížená hmotnosť prednej časti, ktorá poskytuje rýchlejší a plynulejší zážitok z jazdy pri každom odraze. Vďaka elegantnému dizajnu s kvapkovitým profilom je minimalizovaný aerodynamický odpor.

Pevné osi. Nový štandard.

Vstúpte do budúcnosti s 12 milimetrovými pevnými osami KOSTKA na vašej kolobežke - poskytujúca zvýšenú torznú a pozdĺžnu tuhosť a stabilitu. Unikátny systém odnímateľných plávajúcich koncoviek KOSTKA Mag Ends v zadnej časti rámu zaistí presné uloženie kolesa a jedná sa o ďalší ikonický prvok. Vďaka pevnému spojeniu získate vyššiu pevnosť a tuhosť konštrukcie, to znamená lepšiu ovládateľnosť a odolnosť rámu s vidlicou. Vychutnajte si presné riadenie pri každej jazde. Privítajte nový štandard pevných osí pri kolobežkách.
 

Predstavec ako klenot.

Doplnky ako bonus. Nový ľahký frézovaný predstavec Kostka SK 2822 S2 z ľahkej vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny je vybavený jedinečným riešením pre rýchlu montáž doplnkov, ako sú tašky, držiaky vodítka a ďalšie príslušenstvo. Optimalizáciou sa nám podarilo dosiahnuť zníženie hmotnosti o 15 %. Náš odkaz sme na vtlačili laserovým gravírovaním a vždy tak budete vedieť, kde sa vaša kolobežka narodila.
 

Rám preverený generáciami.


Rám so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokov overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.
 

Bez okopaných členkov as funkčnými prvkami.

Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha, špeciálne zvary pre zvýšenie tuhosti a odolnosti rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom pyšní. V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme kolobežku postavili na zúženej koncepcii rámu so 65mm širokým nábojom. Toto riešenie spoločne so zapustenou osou zadného kolesa zabraňuje kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Nerezové adhézne prvky na hornej strane stúpadla zaisťujú dlhodobú životnosť nášľapnej plochy a protišmykové vlastnosti.


Odraziť. Prizdvihnúť.

Zadný doraz päty zaistí pevné a presné postavenie stojnej nohy. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájdete pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Je tiež možné ho úplne odňať. Doraz päty prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo ľahšie.
 

Nechajte sa jednoducho očariť.

Pozoruhodné detaily ktoré vás ohromia. Logá z leštenej nerezovej ocele alebo laserové gravírovanie komponentov. Riešenie, ktoré dodáva kolobežke osobitý vzhľad a dotyk luxusu. Vašu bezpečnosť podporia reflexné prvky umiestnené na jednotlivých častiach kolobežky. Všetko podčiarknuté precíznym dielenským spracovaním.

Základná špecifikácia:
Hmotnosť: 8,9 kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Dĺžka: 1780 mm
Výška: 1030 mm
Svetlosť nášľapu: 50 mm
Výška nášľapu: 76 mm
Dĺžka nášľapu: 440 mm
Rázvor kolies: 1190 mm
Veľkosť predného kolesa: 28"
Veľkosť zadného kolesa: 20"
Šírka riadidiel: 680 mm

Vybavenie:
Rám: KOSTKA Travel G7
Vidlica: KOSTKA Aero V2810 Al
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S2
Riadidlá: KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Brzdy: Shimano 4000
Držadlá: Silikónové
Hlavové zloženie: A-Head Semi-integrované
Upnutie kolesa (predné): Pevná os KOSTKA AK12-120
Upnutie kolesa (zadné): Pevná os KOSTKA AK12-85
Predný náboj: KOSTKA HK 1024 RS II
Zadný náboj: KOSTKA HK 6524 RS II
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Ráfiky: Dvojstenné - DRAGON
Obutie: Schwalbe Marathon Racer
Duša: Autoventiliek
Lúče: Nerezové - čierne
Zátky: Plastové odrazové
 
kolobezka-kostka-travel-max-g7-


 
Video pro Kolobežka Kostka Travel Max (G7):

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kostka TRAVEL MAX (G7) - limitovaná edícia 25 rokov

Športové. Pohodlná. Limitovaná! Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. To je kolobežka KOSTKA Travel Max v 7. generácii pre
skladom externý sklad (3 ks)
675,10
varianty
NOVĚ
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Travel Max (G6)

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak
skladom externý sklad (>5 ks)
519,00
doprava zadarmo