+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kostka TRAVEL MAX (G7) - limitovaná edícia 25 rokov

Kolobežka Kostka TRAVEL MAX (G7) - limitovaná edícia 25 rokov

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14436|Značka: Kostka

Športové. Pohodlná. Limitovaná! Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. To je kolobežka KOSTKA Travel Max v 7. generácii pre dospelých s 28/20 veľkými kolesami.

Zvolte variantu:

675,10 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka TRAVEL MAX (G7) - limitovaná edícia 25 rokov:

Športové. Pohodlná. Limitovaná! Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. To je kolobežka KOSTKA Travel Max v 7. generácii pre dospelých s 28/20 veľkými kolesami. Objavujte nové miesta bez ohľadu na to, či sa vydáte do prírody, mesta alebo na nezpevnené cesty, táto kolobežka vám pomôže zdolávať kilometry s neuveriteľným komfortom. Ideálny spoločník pre voľný čas, výlety aj rušnú mestskú premávku. Skvelá alternatíva k modelu Tour pre vyššie postavy nad 190 cm alebo jazdcov, ktorí hľadajú ešte väčšiu rýchlosť. Ak hľadáte športovú turistickú kolobežku s vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami a schopnosťou zdolávať rôzne terény, KOSTKA Travel Max (G7) je skvelou voľbou. Navyše k dispozícii v novej, limitovanej farebnej verzii.
 

7. generácia. Limitovaná. Unikátna.

Naša história sa začala písať na Vianoce v roku 1998, keď Marek Kostka navrhol a vyrobil prvú kolobežku pre svojho syna. Od tej chvíle už 25 rokov spoločne tvoríme svet kolobežiek. K tomuto výročiu sme pre vás pripravili limitovanú edíciu. Kolobežky sú vyrobené v špeciálnych farbách Magic Black a Magic White, ktoré skvele podčiarkujú komponenty v červenom eloxe doplnené laserovým popisom. Štítky, vyrobené z medi, majú schopnosť meniť svoj vzhľad v priebehu času, ktorý bude postupne zachytávať váš osobný príbeh. Oslavte s nami 25 rokov s touto unikátnou limitovanou edíciou a prijmite naše pozvanie do novej éry kolobežkového sveta.
*Štítky a figúrky sú vyrobené z medi a ich vzhľad sa mení v priebehu času, zmena vzhľadu nie je vadou
 

Športová. Pohodlná. Pre mobilitu aj voľný čas.

TRAVEL MAX v 7. generácii. Športová turistická kolobežka s predným 28" a zadným 20" kolesom pre dospelých. Pomôže vám zdolávať kilometry s neuveriteľným komfortom, je ideálnym spoločníkom pre voľný čas, výlety aj rušnú mestskú premávku a tiež skvelou alternatívou k modelu TOUR pre postavy vyššie než 190 cm alebo pre jazdcov, ktorí hľadajú ešte vyššiu rýchlosť. Ak hľadáte športovú turistickú kolobežku s vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami a schopnosťou zdolávať rôzne terény, KOSTKA Travel Max (G7) je skvelou voľbou.
 

Hybridná technológia. Tužba. Ľahká. Tlmivá vibrácie.

Náš mimoriadne vyspelý a odolný rám je navrhnutý pre prirodzené tlmenie vibrácií, v kombinácii s novou vidlicou KOSTKA AERO vyrobenou z leteckého hliníka, vytvárajú dokonalú kombináciu tuhosti, tlmenia vibrácií a zároveň maximalizáciu zrýchlenia. Výsledkom je o 35 % znížená hmotnosť prednej časti, ktorá poskytuje rýchlejší a plynulejší zážitok z jazdy pri každom odraze. Vďaka elegantnému dizajnu s kapkovitým profilom je minimalizovaný aerodynamický odpor.
 

Pevné osy. Nový štandard.

Vstúpte do budúcnosti s 12 milimetrovými pevnými osami KOSTKA na vašej kolobežke - poskytujúcimi zvýšenú torznú a podélnu tuhosť a stabilitu. Unikátny systém odnímateľných plovúcich koncoviek KOSTKA Mag Ends v zadnej časti rámu zabezpečí presné uloženie kola a je to ďalší ikonický prvok. Vďaka pevnému spojeniu získate vyššiu pevnosť a tuhosť konštrukcie, čo znamená lepšiu ovládateľnosť a odolnosť rámu s vidlicou. Vychutnajte si presné riadenie pri každej jazde. Privítajte nový štandard pevných osí u kolobežiek.
 

Predstavec ako klenot. Doplňky ako bonus.

Nový ľahký frézovaný predstavec Kostka SK 2822 S2 z ľahkej vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny je vybavený jedinečným riešením pre rýchlu montáž doplnkov, ako sú brašny, držiaky riadidiel a ďalšie príslušenstvo. Optimalizáciou sa nám podarilo dosiahnuť zníženie hmotnosti o 15 %. Náš odkaz sme na neho vtisli laserovým gravírovaním a vždy tak budete vedieť, kde sa vaša kolobežka narodila.
 

Farby odzrkadľujú osobnosť.

Limitka Travel Max G7 je teraz k dispozícii v tejto novej farbe.
Magic Black
Nová farba dodáva kolobežke jedinečný vzhľad, a tak aj umožňuje každému jazdcovi vyjadriť svoj jedinečný štýl. Magic Black je tmavá a tajomstvom zahalená výrazná farba. S touto farbou sa KOSTKA Travel MAX G7 stáva nielen praktickým dopravným prostriedkom, ale aj módny doplnok, ktorý priláka pozornosť všetkých okolojdúcich.
 

Rám overený generáciami.

Rám s zvýšenou tuhosťou vychádza z roky overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spolu s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare "kvapky" poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tak tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Zväčšený priestor pre jazdca, optimálna tuhosť a elegantné línie sú základné prvky rámu novej generácie.
 

Bez otrepných kotníkov a s funkčnými prvkami.

Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha, špeciálne zvary pre zvýšenie tuhosti a odolnosti rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom hrdí. V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme kolobežku postavili na zuženej koncepcii rámu s 65 mm širokým nábojom. Toto riešenie spolu so zapustenou osou zadného kola zabráni kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvní celkový jazdný komfort. Nerezové adhezné prvky na hornej strane stupátka zabezpečujú dlhodobú životnosť nášlapnej plochy a protišmykové vlastnosti.
 

Kolesá a náboje. S nízkym valivým odporom.

Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť a jednoduchú údržbu. Inovatívne plovúce uloženie vysokej kvality japonských ložísk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôľ. a preto nie je nutné vykonávať zložité seřizování náboje. Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov umožňuje jednoduchú údržbu. Priamy výplet s nerezovými paprskami Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
 

Keď na plášťoch záleží.

Plášte Schwalbe Marathon Racer sú najľahšími plášťmi vo svojej kategórii. Špeciálna kaučuková vrstva zosilnená dvojitou nylonovou membránou zabezpečuje ochranu proti defektu. Zmes SpeedGrip z prírodného kaučuku zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti s minimálnym valivým odporm. Plášte sú opatrené bočným reflexným pruhom a možno ich hustiť vysokým tlakom. Voľba plášťov je u kolobežiek jeden z hlavných aspektov komfortnej a jednoduchej jazdy bez zbytočnej námahy.
 

Riadenie, ktoré vás nadchne.

Vďaka ergonomickým riadidlám KOSTKA FBH 680-50 Al Wings, ktoré boli vyvinuté špeciálne pre kolobežky, spoznáte ten pravý komfort. Koncovky riadidiel sú prispôsobené vašim zápästiam a prirodzenému uchopeniu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu zápästí. Tvar riadidiel tiež poskytuje dodatočný priestor pre odraz. Silikónové madlá tlmič mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Nové polointegrované hlavové zloženie zabezpečuje ešte tuhšie a presnejšie uloženie vidlice v ráme.
 

Je bezpečná.

Kvalitné brzdy Shimano 4000 spolu s dvojstenými ráfkami so zosilnenou stenou a soustruženou brzdnou plochou pre zvýšený brzdný účinok, zaručujú maximálnu bezpečnosť a presné dávkovanie brzdného účinku. Ergonomické páčky poskytujú dokonalý komfort. Brzdy sú navyše ľahké na údržbu a seřízení a navyše sú veľmi odolné voči vonkajším vplyvom.
 

Odraziť. Přizvednout.

Zadný doraz pät paty zabezpečí pevné a presné postavenie stojnej nohy. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníku. Použitie nájdete pri odraze alebo přizvednutí kolobežky nohou pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Je tiež možné ho úplne odobrať. Doraz paty prináša predĺženie nášlapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdca, váš odraz a výmena nohú tak bude o niečo ľahšia.
 

Nechajte sa jednoducho okúzliť.

Pozoruhodné detaily ktoré vás ohromí. Loga z leštenej nerezovej ocele alebo laserové gravírovanie komponent. Riešenie, ktoré dodáva kolobežke osobitý vzhľad a dotyk luxusu. Vašu bezpečnosť podporia reflexné prvky umiestnené na jednotlivých častiach kolobežky. Všetko podtrhnuté precíznym dielenským spracovaním.
 

Špičkové technológie. Česká výroba.

Využívame najmodernejšie technológie od návrhu a tvorby parametrického počítačového modelu kolobežky, testovania až po kompletnú výrobu, takže si môžeme dovoliť pracovať i s tými najjemnejšími nuanciami konštrukcie a spracovania. Výroba prebieha tzv. „in-house“, vďaka tomu máme všetko pod kontrolou.
 

Vybavte sa na cesty.

Vyberte si z jedinečného ekosystému doplnkov Kostka navrhnutých priamo pre vašu kolobežku a buďte pripravení na akúkoľvek situáciu, ktorá môže nastat. Vybírať môžete z brašien, blatníkov, držiakov, stojaníkov, svetiel a ďalšieho príslušenstva, ktoré vám zabezpečí dokonalý požitok z vášho objavovania nových zážitkov a spomienok.

Základné špecifikácie:
Hmotnosť: 8,9 kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Dĺžka: 1780 mm
Výška: 1030 mm
Svetlost nášlapu: 50 mm
Výška nášlapu: 76 mm
Dĺžka nášlapu: 440 mm
Rozvor kolies: 1190 mm
Veľkosť predného kolesa: 28"
Veľkosť zadného kolesa: 20"
Šírka riadidiel: 680 mm

Vybavenie:
Vidlica: KOSTKA Aero V2810 Al
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S2
Riadidlá: KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Brzdy: Shimano 4000
Madlá: Silikónové
Hlavové zloženie: A-Head Semi-integrované
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Ráfky: Dvojstené - DRAGON
Obutie: Schwalbe Marathon Racer
Duše: Autoventilek
Paprsky: Nerezové - čierne
Zátky: Plastové odrazové

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kostka Travel Max (G7)

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie. Nová éra začína. Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov
skladom externý sklad (>5 ks)
675,10
varianty
doprava zadarmo