+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6)

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6)

výhodnějšie o 4%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12578|Značka: Kostka

Najobľúbenejšie turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) pre dospelých s kolesami 26/20, ktorá aj napriek svoju univerzálnosť nestráca svoj športový charakter

Zvolte variantu:

459,00 € s DPH

50+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie1
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6):

Najobľúbenejšie turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) pre dospelých s kolesami 26/20, ktorá aj napriek svoju univerzálnosť nestráca svoj športový charakter KOSTKA TOUR MAX G6 je kolobežka určená ako na šport tak aj na turistiku, s každým odrazom v prírode získate nezabudnuteľný zážitok. Pri kolobehu spoznáte nový pohľad na dnešný uchvátaný svet. S kolobežkou TOUR MAX G6 vás uchváti svojou jednoduchou ovládateľnosťou a pohodlím pri dlhých výletoch, rozhodne sa však nebude nudiť ani na krátkych prechádzkach. Pohodlná kvalitná kolobežka pre voľný čas a výlety s nafukovacími kolesami vám bude verným spoločníkom na asfalte aj nespevnených cestách. Kolobežka TOUR MAX G6 je určená pre všetkých, ktorí hľadajú univerzálnu kolobežku na každodenné použitie, ale neboja sa aj nových výziev. Je vhodná ako pre dospelých, tak aj pre jazdcov od 160 cm. Vynikajúca voľba v pomere cena/výkon. Nosnosť kolobežky je 150 kg.
kolobezka-kostka-tour-max-g6-


Vďaka novým ergonomickým riadidlám Kocka FBH 680-50 Al Wings, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre kolobeh, spoznáte ten pravý komfort. Konce riadidiel sú prispôsobené vášmu zápästiu a prirodzenému úchopu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu rúk. Madlá vyrobené z tvrdenej peny tlmia mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Proti pootočeniu sú zaistené skrutky.
kolobezka-kostka-tour-max-g6-

Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť, ale aj ľahkú údržbu. Inovatívne uloženie vysoko kvalitných priemyselných ložisk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôle, a preto nie je nutné vykonávať zložité nastavovanie náboja. Možnosť jednoduchého vybrania koncoviek nábojov umožňuje ľahkú údržbu. Na výrobu obrábaných nábojov bola využitá vysokopevnostná zliatina hliníka. Priamy výplet s nerezovými paprsky Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
 
kolobezka-kostka-tour-max-g6-

Kvalitné brzdy Shimano 4000 spoločne a dvojstenný ráfikom so zosilnenou stenou a sústruženou brzdnou plochou pre zvýšený brzdný účinok, zaručujúce maximálnu bezpečnosť a presné dávkovanie brzdnej sily. Ergonomické páčky poskytujú dokonalý komfort. Plášte Marathon Racer od Schwalbe sú najľahšími plášťami vo svojej kategórii. Špeciálna kaučuková vrstva zosilnená dvojitou nylonovou membránou zaisťuje ochranu proti defektu. Zmes SpeedGrip z prírodného kaučuku zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti s minimálnym valivým odporom. Plášte sú opatrené bočným reflexným pruhom a je možné ich hustiť vysokým tlakom.

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) si vás na prvú dobrú získa svojou perfektnou ovládateľnosťou a stabilitou, a to aj pri vyšších rýchlostiach. Rám 6.generácie so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokmi overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Novo je špeciálny profil spevnený návarom. Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.

Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha so špeciálnymi zvarmi na zvýšenie tuhosti a odolnosti či ochrana rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom pyšní. V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme túto kolobežku postavili na zúženej koncepcii rámu a vidlice na 65mm širokých nábojoch.
Tento počin spoločne so zapustenou osou zadného kolesa zabraňuje kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Nerezové adhézne prvky na hornej strane stúpadla zaisťujú dlhodobú životnosť nášľapnej plochy, odolnosť proti jej opotrebovaniu, a zvyšujú protišmykové vlastnosti. Toto unikátne technické riešenie plní nielen ochrannú funkciu, ale bráni aj nebezpečnému pošmyknutiu stojnej nohy.
 
kolobezka-kostka-tour-max-g6-
Zadný doraz päty je novinka, ktorú určite oceníte. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájde pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Doraz je v prípade potreby možné vymeniť za iný typ alebo úplne odňať. Táto novinka prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo jednoduchšie.
 

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 100% podľa 1 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

100%

07.06.2023

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Skladací kolobežka Kostka Tour Max Fold (G6)

Skladacia kolobežka novej generácie. Vylepšený model s novým a pevnejším rámom oproti staršiemu modelu G5. Pri jazde na tejto
skladom externý sklad (>5 ks)
675,40
varianty
doprava zadarmo

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7)

Športové. Turistická. Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. Najobľúbenejšia turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX v 7. generácii pre dospelých
skladom (1 ks)
645,00
doprava zadarmo

Kolobežka Crussis COBRA 4.2 zeleno-modrá

Hliníková kolobežka s hmotnosťou 7,635 kg. To je CRUSSIS COBRA 4.2 - najľahší kolobežka s pomerom kolies 26 ×
skladom (1 ks)
399,00
výhodnějšie o 16%
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Steel S2620

Ideálna kolobežka na dlhé výlety, vhodná pre jazdcov od výšky postavy 150 cm.
do 3-5 dnů
385,20
varianty
výhodnějšie o 12%
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Trexx

Kolobežka Yedoo TREXX je univerzálny kolobežka pre všetky terény novej rady Yedoo ALLOY. Nový model TREXX sa pýši nielen
skladom (2 ks)
511,50 €472,70
varianty
-8%
AKCIA
doprava zadarmo
Predĺžená záruka