+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7)

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14202|Značka: Kostka

Športové. Turistická. Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. Najobľúbenejšia turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX v 7. generácii pre dospelých s 26/20“ veľkými kolesami.

Zvolte variantu:

645,00 € s DPH

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7):

Športové. Turistická. Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. Najobľúbenejšia turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX v 7. generácii pre dospelých s 26/20“ veľkými kolesami. Jej univerzálnosť ju predurčuje zdolávať akýkoľvek povrch, ktorý sa pred vás postaví. Či už sa jedná o spevnený povrch, ľahký terén alebo dlažobné kocky. Predné 26-palcové koleso perfektne vedie jazdnú stopu, zaisťuje stabilitu a prekonáva nerovnosti.

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie. Nová éra začína . Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov výroby kolobežiek naučili. Celkové zníženie hmotnosti, vyššia tuhosť, 12-milimetrové pevné osi, úplne nová vidlica a lepšie jazdné vlastnosti. To zaručuje ešte lepší pôžitok z jazdy a vyššiu rýchlosť bez zvýšenej námahy. Objavte úplne novú dimenziu ešte dnes.
 
kolobezka-kostka-tour-max-g7-
 

Športová. Turistická. Pre mobilitu aj voľný čas.

kolobezka-kostka-tour-max-g7-
To je úplne nová a revolučná kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7). Jej univerzálnosť ju predurčuje zdolávať akýkoľvek povrch, ktorý sa pred vás postaví. Či už sa jedná o asfalt, ľahký terén alebo dlažobné kocky. Budete pripravení na výlet aj mestskú džungľu. Predné 26-palcové koleso perfektne vedie jazdnú stopu, zaisťuje stabilitu a prekonáva nerovnosti. Nie nadarmo sa jedná o najpredávanejší model kolobežky KOSTKA.

Hybridné technológie. Tuhá. Ľahká. Tlmiace vibrácie.

Náš mimoriadne vyspelý a odolný rám je navrhnutý na prirodzené tlmenie vibrácií, v kombinácii s novou vidlicou KOSTKA AERO vyrobenú z leteckého hliníka, vytvárajú dokonalú kombináciu tuhosti, tlmenie vibrácií a zároveň maximalizáciu zrýchlenia. Výsledkom je o 35% znížená hmotnosť prednej časti, ktorá poskytuje rýchlejší a plynulejší zážitok z jazdy pri každom odraze. Vďaka elegantnému dizajnu s kvapkovitým profilom je minimalizovaný aerodynamický odpor.
kolobezka-kostka-tour-max-g7-

Pevné osi. Nový štandard.

kolobezka-kostka-tour-max-g7-
Vstúpte do budúcnosti s 12 milimetrovými pevnými osami KOSTKA na vašej kolobežke - poskytujúca zvýšenú torznú a pozdĺžnu tuhosť a stabilitu. Unikátny systém odnímateľných plávajúcich koncoviek KOSTKA Mag Ends v zadnej časti rámu zaistí presné uloženie kolesa a jedná sa o ďalší identický prvok. Vďaka pevnému spojeniu získate vyššiu pevnosť a tuhosť konštrukcie, to znamená lepšiu ovládateľnosť a odolnosť rámu s vidlicou. Vychutnajte si presné riadenie pri každej jazde. Privítajte nový štandard pevných osí pri kolobežkách.

Predstavec ako klenot. Doplnky ako bonus.

Nový ľahký frézovaný predstavec Kostka SK 2822 S2 z ľahkej vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny je vybavený jedinečným riešením pre rýchlu montáž doplnkov, ako sú tašky, držiaky vodítka a ďalšie príslušenstvo. Optimalizáciou sa nám podarilo dosiahnuť zníženie hmotnosti o 15%. Náš odkaz sme na predstavec vtlačili laserovým gravírovaním a vždy tak budete vedieť, kde sa vaša kolobežka narodila.
kolobezka-kostka-tour-max-g7-

Farby odrážajú osobnosť.

Tour Max G7 je teraz k dispozícii v piatich nových farbách. Tieto nové farby nielenže dodávajú kolobežke svieži vzhľad, ale taktiež umožňujú každému jazdcovi vyjadriť svoj jedinečný štýl. Magic Yellow a Magic Red sú energické a výrazné farby, zatiaľ čo Magic Blue a Magic Green evokujú pokoj a prírodu. Magic Grey dodáva kolobežke sofistikovaný vzhľad. S novými farbami sa stáva KOSTKA Tour MAX G7 nielen praktickým dopravným prostriedkom, ale aj módnym doplnkom, ktorý pritiahne pozornosť všetkých okoloidúcich.
kolobezka-kostka-tour-max-g7-

Rám preverený generáciami.

kolobezka-kostka-tour-max-g7-
Rám so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokmi overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.

Bez okopaných členkov a s funkčnými prvkami.

Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha, špeciálne zvary pre zvýšenie tuhosti a odolnosti rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom pyšní. V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme kolobežku postavili na zúženej koncepcii rámu so 65mm širokým nábojom. Toto riešenie spoločne so zapustenou osou zadného kolesa zabraňuje kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Nerezové adhézne prvky na hornej strane stúpadla zaisťujú dlhodobú životnosť nášľapnej plochy a protišmykové vlastnosti.
 

Kolesá a náboje. S nízkym valivým odporom.

Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť a jednoduchú údržbu. Inovatívne plávajúce uloženie vysoko kvalitných japonských ložísk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôle, a preto nie je nutné vykonávať zložité nastavovanie náboja. Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov umožňuje ľahkú údržbu. Priamy výplet s nerezovými lúčmi Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
kolobezka-kostka-tour-max-g7-

Keď na plášťoch záleží.

Plášte Schwalbe Marathon Racer sú najľahšími plášťami vo svojej kategórii. Špeciálna kaučuková vrstva zosilnená dvojitou nylonovou membránou zaisťuje ochranu proti defektu. Zmes SpeedGrip z prírodného kaučuku zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti s minimálnym valivým odporom. Plášte sú opatrené bočným reflexným pruhom a je možné ich hustiť vysokým tlakom. Voľba plášťov je pri kolobežkách jeden z hlavných aspektov komfortnej a jednoduchej jazdy bez zbytočnej námahy.
 

Riadenie, ktoré vás nadchne.

kolobezka-kostka-tour-max-g7-
Vďaka ergonomickým riadidlám KOSTKA FBH 680-50 Al Wings, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre kolobeh, spoznáte ten pravý komfort. Konce riadidiel sú prispôsobené vášmu zápästiu a prirodzenému úchopu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu zápästia. Tvar riadidiel taktiež poskytuje dodatočný priestor na odraz. Silikónové madlá tlmia mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Nové polointegrované hlavové zloženie zaisťuje ešte tuhšie a presnejšie uloženie vidlice v ráme.

Je bezpečná.

Kvalitné brzdy Shimano 4000 spoločne s dvojstennými ráfikmi so zosilnenou stenou a sústruženou brzdnou plochou pre zvýšený brzdný účinok, zaručujúce maximálnu bezpečnosť a presné dávkovanie brzdnej sily. Ergonomické páčky poskytujú dokonalý komfort. Brzdy sú navyše ľahké na údržbu a nastavenie a navyše sú veľmi odolné voči vonkajším vplyvom.
 

Odraziť. Prizdvihnúť.

Zadný doraz päty zaistí pevné a presné postavenie stojnej nohy. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájdete pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Je tiež možné ho úplne odňať. Doraz päty prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo jednoduchšie.
 

Nechajte sa jednoducho očariť.

Pozoruhodné detaily ktoré vás ohromia. Logá z leštenej nerezovej ocele alebo laserové gravírovanie komponentov. Riešenie, ktoré dodáva kolobežke osobitý vzhľad a dotyk luxusu. Vašu bezpečnosť podporia reflexné prvky umiestnené na jednotlivých častiach kolobežky. Všetko podčiarknuté precíznym dielenským spracovaním.
kolobezka-kostka-tour-max-g7-

Špičkové technológie. Česká výroba.

kolobezka-kostka-tour-max-g7-
Využívame najmodernejšie technológie od návrhu a tvorby parametrického počítačového modelu kolobežky, testovania až po kompletnú výrobu, takže si môžeme dovoliť pracovať aj s tými najjemnejšími nuansami konštrukcie a spracovania. Výroba prebieha tzv. „in-house“, vďaka tomu máme všetko pod kontrolou.

Technická špecifikácia:

Hmotnosť: 8,7 Kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Dĺžka: 1720 mm
Výška: 980 mm
Svetlosť nášľapu: 50 mm
Výška nášľapu: 76 mm
Dĺžka nášľapu: 440 mm
Rázvor kolies: 1150 mm
Veľkosť predného kolesa: 26"
Veľkosť zadného kolesa: 20"
Šírka riadidiel: 680 mm

Rám: KOSTKA Tour G7
Vidlica: KOSTKA Aero V2610 Al
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S2
Riadidlá: KOSTKA FBH 620-50 Al
Brzdy: Shimano 4000
Madlá: Silikónové
Hlavové zloženie: A-Head Semi-integrované
Upnutie kolesa (predné): Pevná os KOSTKA AK12-120
Upnutie kolesa (zadné): Pevná os KOSTKA AK12-85
Predný náboj: KOSTKA HK 1024 RS II
Zadný náboj: KOSTKA HK 6524 RS II
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Ráfiky: Dvojstenné - DRAGON
Obutie: Schwalbe Marathon Racer
Duša: Autoventilek
Lúče: Nerezové - čierne
Zátky: Plastové odrazové
Video pro Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7):

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Crussis COBRA sport 4.2-1

Hliníková kolobežka COBRA sport od CRUSSIS na špičkových kotúčových hydraulických brzdách SRAM s priemerom kolies 26×20“. Kolobežka je ideálna
skladom externý sklad (>10 ks)
515,00
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Trexx

Kolobežka Yedoo TREXX je univerzálny kolobežka pre všetky terény novej rady Yedoo ALLOY. Nový model TREXX sa pýši nielen
do 3-5 dnů
431,00
varianty
výhodnějšie o 32%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G7) - limitovaná edícia 25 rokov

Športové. Turistická. Limitovaná! Pre ľahkú mobilitu aj voľný čas. Najobľúbenejšia turistická Kolobežka KOCKA TOUR MAX v 7. generácii pre
skladom (1 ks)
632,90
varianty
NOVĚ
doprava zadarmo

Kolobežka Crussis COBRA sport 4.2-2

Hliníková kolobežka COBRA šport od CRUSSIS na špičkových kotúčových hydraulických brzdách SRAM s priemerom kolies 26×20“. Kolobežka je ideálna
skladom externý sklad (>10 ks)
514,20
doprava zadarmo

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6)

Najobľúbenejšie turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) pre dospelých s kolesami 26/20, ktorá aj napriek svoju univerzálnosť nestráca svoj
skladom (1 ks)
459,00
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo

Kolobežka Crussis COBRA 4.2-5

CRUSSIS COBRA je tu! Najľahšia hliníková kolobežka na trhu s hmotnosťou iba 7,635 kg a priemerom kolies 26×20.
skladom externý sklad (>10 ks)
399,00
doprava zadarmo

Kolobežka Crussis ONE COBRA sport 4.2-5

Hliníková kolobežka ONE COBRA sport od CRUSSIS na špičkových kotúčových hydraulických brzdách SRAM s priemerom kolies 26×20“. Kolobežka je
skladom externý sklad (>10 ks)
514,20
doprava zadarmo