+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežka Mibo GS GoodSpeed

Kolobežka Mibo GS GoodSpeed

-2%
AKCIA
Doprava zadarmo

Katalogové číslo: 11200|Značka: Mibo

Novinka z produkcie MIBO s rozmermi kolies 26/26". Ďalšia kolobežka pre pravé fanjšmekry, ktorá nesmie chýbať vo vašom strojovom parku. Nosnosť 150 kg.

vypredané

Tento tovar bol 19.01.24 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie2
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo GS GoodSpeed:

Novinka z produkcie MIBO s rozmermi kolies 26/26". Ďalšia kolobežka pre pravé fanjšmekry, ktorá nesmie chýbať vo vašom strojovom parku. Nosnosť 150 kg. Perfektné kolobežka je vhodná pre športových aj rekreačných nadšencov na výlety, určená pre deti od 15 rokov až po dospelých s výškou postavy do 200 cm. Vďaka veľkosti kolies 26/26 je ideálna aj pre veľmi dlhé jazdy a uspokojí aj najnáročnejších kolobežkárov.

Dodávané bez stojana - je možné dokúpiť samostatne.

Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka preciznosti výroby, stačí na kolobežku po vybalení z kartónu len nasadiť kolesá a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!
Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazové sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Odporúčame dokúpiť praktický stojan, ktorý možno pohodlne sklápať nohou.  Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Samozrejmosťou sú kvalitné ložiskové náboje. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde.

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, hlavna osoba firmy, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobka už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o isté znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážové výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svoje vlastné strojáre, zvárače, mechaniky, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.
Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak i krk.
Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky naozajstným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 100% podľa 2 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

100%

03.08.2018

MIBO GS sledujem už od prvých prototypov a nemohol som sa dočkať sériovej výroby. Medzičasom vydali nové modely yedoo aj kostka a výber bol čoraz ťažší. Keďže moja "stará" už mala to najlepšie za sebou, bol čas na výmenu. Po zvážení všetkých aspektov, od výrobcu, materiálu, váhy, veľkosti atď., prihliadnuc na moje preferencie, vyhrala "kolka" MIBO GoodSpeed. Po zložení a prvej jazde mi bolo jasné, že môžeme spolu vyraziť na koniec sveta. Ale pekne postupne. Napriek tomu, že je rám kolobežky z ocele, je veľmi ľahká - prijateľných 10kg (so všetkým). Kolobežka ako celok pôsobí veľmi "krehko", ale nenechajte sa oklamať pohľadom. Rám je pevný a primerane tuhý, takže sa zbytočne neprehýba a energia ide pekne do pohybu (pri mojich 90kg). Riadenie je presné, pohodlné, povedal by som - priam ideálne na dlhé výjazdy, pretože vás nebude trápiť živosťou. Ruky z riaditok by som však nespúšťal :). K tým riaditkám jedná malá výtka - dodané gripy môžete fakt vyhodiť a ísť kúpiť nové, ergonomické, pohodlnejšie, v opačnom prípade vám "odpadnú" ruky už po pár hodinách jazdy. Ak by sa niekto bál, že V brzdy nebudú dosť účinné, nemusí mať strach. S kolobežkou nezabrzdíte hneď na mieste, ale úprimne, to ani s kotúčovkami, proste pôjdete do šmyku. A v tomto smere mi viac vyhovujú Véčka, pretože brzdenie je plynulejšie. Mibo obulo GSko do plášťov Schwalbe Marathon Racer a mibáci evidentne vedeli, čo robia. Vďaka ním je jazda lahučká a tichá. Oceníte aj reflexné prvky, ktoré sa na plášťoch nachádzajú. MIBO GS je jednoducho výborná kolobežka, ktorá naplnila všetky moje očakávania a ešte viac. Už teraz sa teším, ako ju vybavím nosičmi s brašnami a vyberieme sa naprieč Európou. A kto vie, možno ešte ďalej.

veľké kolesá ide ako žiletka je tichá pomerne ľahká ideálna tuhosť rámu

je potrebné vymeniť gripy, ináč vám odpadnú ruky :)

Avatar

100%

09.04.2018

báječná koloběžka, baví mě na ní jezdit.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Mibo GT Split Disc kotúčové brzdy

Perfektné cestovné kolobežka, ktorú možno veľmi ľahko prevážať v rozloženom stave. Vhodná pre deti od 15 rokov a dospelých
dočasně nedostupné
695,70
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila sa kolobežka. Je vlastne rovnaká a pritom úplne iná, ako ostatné kolobežky. Dostala meno Gran Turismo, ale všetci
do 4-6 dnů
550,00
varianty
výhodnějšie o 1%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo GT Split

Perfektná cestovná kolobežka, ktorú možno veľmi ľahko prevážať v rozloženom stave. Vhodná pre deti od 15 rokov a dospelých
do 3-5 dnů
588,40
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo Mastr

Veľmi skladná a veľmi pohodlná kolobežka, ideálne na presuny po meste, ale aj vhodná na dlhšie cesty a výlety.
do 3-5 dnů
529,00
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka