+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7)

Kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14328|Značka: Kostka

Na asfalt aj do terénu. To je úplne nová kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7) postavená na veľkých 28/28" kolesách s pevnými osami a gravelovými plášťami. Pohybujte sa ľahko a rýchlo po asfalte, štrku aj nespevnených cestách.

Zvolte variantu:

913,60 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0

Kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7):

Na asfalt aj do terénu. To je úplne nová kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7) postavená na veľkých 28/28" kolesách s pevnými osami a gravelovými plášťami. Pohybujte sa ľahko a rýchlo po asfalte, štrku aj nespevnených cestách. Pohybujte sa ľahko a rýchlo po asfalte, štrku aj nespevnených cestách. Dve 28 palcové kolesá perfektne vedú jazdnú stopu, zaisťujú stabilitu, prekonávajú nerovnosti a poskytujú ešte vyššiu rýchlosť. Zažite úplne nový zážitok a objavujte nové životné príbehy, ktoré na vás všade naokolo čakajú.
 

7. generácie. Ľahšie. Rýchlejšie.

Nová éra začína. Do siedmej generácie sme vložili všetko, čo sme sa za 25 rokov výroby kolobežiek naučili. Celkové zníženie hmotnosti, vyššia tuhosť, 12-milimetrové pevné osi, úplne nová vidlica a lepšie jazdné vlastnosti. To zaručuje ešte lepší pôžitok z jazdy a vyššiu rýchlosť bez zvýšenej námahy. Objavte úplne novú dimenziu ešte dnes.
 

Asfalt. Štrk. Les. Pripravená na všetko!

To je úplne nová kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7) postavená na veľkých 28/28" kolesách s pevnými osami a gravelovými plášťami. ou jazdnú stopu, zaisťujú stabilitu, prekonávajú nerovnosti a poskytujú ešte vyššiu rýchlosť. Zažite úplne nový zážitok a objavujte nové životné príbehy, ktoré na vás všade okolo čakajú. Milujete lesné dobrodružstvo? Stačí prehodiť kolesá a ihneď získate kolobežku, ktorá vás bude na tejto ceste sprevádzať. Trip Max je tiež kompatibilný s popredným 29“ a zadným 27,5 palcový okolo so širokými terénnymi plášťami. Teraz už je to na vás, vašu cestu budete písať vy.
 

Hybridné technológie. Tuhá. Ľahká. Tlmiace vibrácie.

Náš mimoriadne vyspelý a odolný rám je navrhnutý pre prirodzené tlmenie vibrácií, v kombinácii s novou vidlicou KOSTKA AERO vyrobenú z leteckého hliníka, vytvárajú dokonalú kombináciu tuhosti, tlmenie vibrácií a zároveň maximalizáciu zrýchlenia. Výsledkom je o 35% znížená hmotnosť prednej časti, ktorá poskytuje rýchlejší a plynulejší zážitok z jazdy pri každom odraze. Vďaka elegantnému dizajnu s kvapkovitým profilom je minimalizovaný aerodynamický odpor.
 

Pevné osi. Nový štandard.

Vstúpte do budúcnosti s 12 milimetrovými pevnými osami KOSTKA na vašej kolobežke - poskytujúca zvýšenú torznú a pozdĺžnu tuhosť a stabilitu. Unikátny systém odnímateľných plávajúcich koncoviek KOSTKA Mag Ends v zadnej časti rámu zaistí presné uloženie kolesa a jedná sa o ďalší ikonický prvok. Vďaka pevnému spojeniu získate vyššiu pevnosť a tuhosť konštrukcie, to znamená lepšiu ovládateľnosť a odolnosť rámu s vidlicou. Vychutnajte si presné riadenie pri každej jazde. Privítajte nový štandard pevných osí pri kolobežkách.
 

Predstavec ako klenot. Doplnky ako bonus.

Nový ľahký frézovaný predstavec Kocka SK 2822 S2 z ľahké vysokopevnostné hliníkové zliatiny je vybavený jedinečným riešením pre rýchlu montáž doplnkov, ako sú tašky, držiaky vodítka a ďalšie príslušenstvo. Optimalizáciou sa nám podarilo dosiahnuť zníženie hmotnosti o 15%. Náš odkaz sme na vtlačili laserovým gravírovaním a vždy tak budete vedieť, kde sa vaša kolobežka narodila.
 

Farby odrážajú osobnosť.

Trip Max G7 je teraz k dispozícii v troch nových farbách.
Magic Red Magic
Grey Magic
Yellow
ieto nové farby nielenže dodávajú kolobežke svieži vzhľad, ale tiež umožňujú každému jazdcovi vyjadriť svoj jedinečný štýl. Magic Red a Magic Yellow sú energické a výrazné farby. Magic Grey dodáva kolobežke sofistikovaný vzhľad. S novými farbami sa stáva KOSTKA Trip MAX G7 nielen praktickým dopravným prostriedkom, ale aj módnym doplnkom, ktorý pritiahne pozornosť všetkých okoloidúcich.
 
kolobezka-kostka-trip-max-g7-
 

Rám preverený generáciami.

Rám so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokov overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom. Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.
 

Bez okopaných členkov as funkčnými prvkami.

Integrovaný otvor pre stojan, predná výstuha, špeciálnymi zvarmi na zvýšenie tuhosti a odolnosti rámu pri kontakte s nerovnosťou sú už štandardom, na ktorý sme právom pyšní. Zapustená os zadného kolesa zabraňuje kontaktu odrazovej nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Nerezové adhézne prvky na hornej strane stúpadla zaisťujú dlhú životnosť nášľapnej plochy a protišmykové vlastnosti.
 

Kolesá a náboje. S nízkym valivým odporom.

Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť a ľahkú údržbu. Inovatívne plávajúce uloženie vysoko kvalitných japonských ložísk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôlí, a preto nie je nutné vykonávať zložité nastavovanie náboja. Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov umožňuje ľahkú údržbu. Výplet s nerezovými lúčmi Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
 

Keď na plášťoch záleží.

Plášte Tufo Speedero sú vyrobené pre rýchlosť. Nezáleží, či idete po asfalte, kockách, lesnej cestičke, piesku, tráve či štrku. Vždy poskytujú nekompromisné zrýchlenie a ľahkosť jazdy s istotou pri zatáčaní. Široký dezén a odolná flexibilná vrstva Jubena kryjúcej bočnice chráni pneumatiku pred poškodením od kameňov. Pod behúňom umiestnená ochranná kordová vrstva minimalizuje riziko defektov a prispieva k celkovej spoľahlivosti pneumatiky. Konštrukcia kostry o vysokom počte jemných vlákien spolu s mäkkou behúňovou zmesou vyžehlí akýkoľvek povrch a bráni odskakovaniu pneumatiky na nerovnostiach. Vysoký kilometrový nájazd.
 

Riadenie, ktoré vás nadchne.

Vďaka ergonomickým riadidlám Kostka FBH 680-50 Al Wings, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre kolobeh, spoznáte ten pravý komfort. Konce riadidiel sú prispôsobené vášmu zápästiu a prirodzenému úchopu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu zápästia. Tvar riadidiel taktiež poskytuje dodatočný priestor na odraz. Silikónové madlá tlmia mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Nové polointegrované hlavové zloženie zaisťuje ešte tuhšie a presnejšie uloženie vidlice v ráme.


Je bezpečná.

Kvalitné hydraulické kotúčové brzdy Shimano spoločne s dvojstennými ráfikmi so zosilnenou stenou a 160 mm veľkými kotúčmi zaručujúcimi maximálnu bezpečnosť a presné dávkovanie brzdnej sily. Ergonomické páčky poskytujú dokonalý komfort. Integrované vedenie brzdovej hadice v ráme zaisťuje jej perfektnú ochranu.
 

Odraziť. Prizdvihnúť.

Zadný doraz päty zaistí pevné a presné postavenie stojnej nohy. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájdete pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov. Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi. Je tiež možné ho úplne odňať. Doraz päty prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo ľahšie.
 

Nechajte sa jednoducho okúzliť.

Pozoruhodné detaily, ktoré vás ohromia. Logá z leštenej nerezovej ocele alebo laserové gravírovanie komponentov. Riešenie, ktoré dodáva kolobežke osobitý vzhľad a dotyk luxusu. Vašu bezpečnosť podporia reflexné prvky umiestnené na jednotlivých častiach kolobežky. Všetko podčiarknuté precíznym dielenským spracovaním.
 

Špičkové technológie. Česká výroba.

Využívame najmodernejšie technológie od návrhu a tvorby parametrického počítačového modelu kolobežky, testovanie až po kompletnú výrobu, takže si môžeme dovoliť pracovať aj s tými najjemnejšími nuansami konštrukcie a spracovania. Výroba prebieha tzv. „in-house“, vďaka tomu máme všetko pod kontrolou.
 
kolobezka-kostka-trip-max-g7-


Základná špecifikácia:

Hmotnosť: 9,7 kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Dĺžka: 1950 mm
Výška: 1030 mm
Svetlosť nášľapu: 55 mm
Výška nášľapu: 81 mm
Dĺžka nášľapu: 440 mm
Rázvor kolies: 1250 mm
Veľkosť predného kolesa: 28"
Veľkosť zadného kolesa: 28"
Šírka riadidiel: 680 mm
 

Vybavenie:

Rám: KOSTKA TRIP G7
Vidlica: KOSTKA Aero D2810 Al
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S2
Riadidlá: KOSTKA FBH 680-50 Al
Brzdy: Shimano M365
Madlá: Gumové - poistné
Hlavové zloženie: A-Head Semi-integrované
Upnutie kolesa (predné): Pevná os KOSTKA AK12-120
Upnutie kolesa (zadné): Pevná os KOSTKA AK12-120
Predný náboj: KOSTKA HK 1024 DS
Zadný náboj: KOCKA HK 1024 DS
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Ráfiky: Dvojstenné - RDX
Obutie: TUFO Gravel Speedero
Duša: Autoventiliek
Lúče: Nerezové - čierne
Zátky: Plastové odrazové
Video pro Kolobežka KOSTKA TRIP MAX (G7):

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole