+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Stany Stany Outdoor

Stan Coleman Darwin 2+

Stan Coleman Darwin 2+

Katalogové číslo: 8606|Značka: Coleman

Stan Coleman Darwin 2+. Samonosný turistický stan s dvoma skríženými prúty, tvoriacimi spálňu a tretí predsunutá tyč vytvára priestrannú predsienku s integrovanou podlahou. Zatemnitelná priehľadné okná v predsieni dodávajú dostatok svetla vnútri.

do 3-5 dní - do 29.4. u vás

123,40 € s DPH

40+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Stan Coleman Darwin 2+:

Stan Coleman Darwin 2+. Samonosný turistický stan s dvoma skríženými prúty, tvoriacimi spálňu a tretí predsunutá tyč vytvára priestrannú predsienku s integrovanou podlahou. Zatemnitelná priehľadné okná v predsieni dodávajú dostatok svetla vnútri. Stan Coleman Darwin 2+ je samonosný dvojplášťový stan s vnútornou konštrukciou v spálni a vonkajšou konštrukciou na predsieni. Konštrukcia je vytvorená tromi sklolaminátovými prútmi o priemete 7,9mm. Materiál vnútorného stanu (spálňa) je z jemného sieťovaného polyesteru, ktorý vyniká vysokou priedušnosťou. Podlážka ako v spálni, tak v predsieni je vyrobená z pevného 100% nepremokavého polyetylénu. Vonkajší stan alebo ak tropiko je potom ľahký polyester s polyuretánovým záterom o výške vodného stĺpca 3000mm. Disponuje zároveň nehorľavou úpravou a UV ochranou.
Vďaka dvom ventilačným otvorom v kupole spálne a dvoma ventilačným otvorom v predsieni je v stane neustále čerstvý vzduch.

Stan Coleman Darwin 2+ je ideálnou voľbou pre väčšinu outdoorových nadšencov. Hodí sa predovšetkým na krátkodobé kempovanie, nenáročnú turistiku a treba aj obľúbené splavovanie riek.

Špecifikácia:

Vonkajší stan: polyester Taffeta 68D, PU záter 3000 mm, podlepené švy, PVC okná
Vnútorný stan: priedušný polyester a nepriehľadná sieťovina
Podlaha: polyetylén
Konštrukcia: sklolaminátová
Rozmery zbaleného stanu: 57 x 16 x 15 cm
Hmotnosť: 4,2 kg

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole