+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Fitness pomôcky Podložky na cvičenie, jogu

Spokey Duo obojstranná joga podložka na cvičenie 0,4 cm

Spokey Duo obojstranná joga podložka na cvičenie 0,4 cm

výhodnějšie o 62%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13518|Značka: Spokey

Podložka na jogu a cvičenie Spokey, pomáha udržiavať stabilnú polohu a udržiavať rovnováhu počas tréningu alebo cvičenia jogy. Vyrobená z TPU, vďaka čomu je veľmi pružná a odolná proti poškodeniu - má výnimočné protišmykové vlastnosti!

vypredané

Tento tovar bol 07.12.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey Duo obojstranná joga podložka na cvičenie 0,4 cm:

Podložka na jogu a cvičenie Spokey, pomáha udržiavať stabilnú polohu a udržiavať rovnováhu počas tréningu alebo cvičenia jogy. Vyrobená z TPU, vďaka čomu je veľmi pružná a odolná proti poškodeniu - má výnimočné protišmykové vlastnosti!
Podložka DUO je nepostrádateľným vybavením pre každého, kto plánuje trénovať doma alebo cvičiť jogu. Protišmykový, izolujúci povrch zaručuje, že tréning sa stáva viac komfortné a bezpečný! Perfektné tlmenie a hrúbka podložky Podložka na cvičenie Spokey DUO je tou najlepšou voľbou pre domáci tréning. Jej rozmery (183 x 61 cm) a hrúbka 0,4 cm zaisťujú pohodlné, príjemné a bezpečné cvičenie. Podložka bola vytvorená tak, aby poskytovala stabilizáciu a rovnováhu, a pomáhala kontrolovať správnu polohu tela počas tréningu. Materiál neabsorbuje vlhkosť, vďaka čomu možno podložku ľahko udržať v čistote. Pohodlie počas preťahovanie či cvičenie!
Pravidelné domáce cvičenie nám pomáha sa upokojiť, znížiť stres a vymaniť sa z každodenných povinností. Jóga podložka Spokey DUO vám pomôže posunúť vaše cvičenie na najvyššiu úroveň! Jedná sa o nenahraditeľný prvok výbavy, ktorý vám vďaka svojim skvelým protišmykovým vlastnostiam poskytne úžasnú stabilitu. Tréning už nebude vašej každodennej rutinou, ale stane sa potešením. Podložka je určená pre všetkých, ktorí chcú cvičiť. Či už ste začínajúci alebo pokročilí športovci, podložka DUO sa skvelé hodí pre fitness a naťahovacie cvičenia, jogu, pilates alebo pre fyzioterapeutické cvičenie.

Cvičenie na podložke je skvelou voľbou pre každého, kto potrebuje relax po dni plnom stresu a zároveň sa chce udržiavať v dobrej fyzickej kondícii. Model DUO bol vyrobený predovšetkým pre cvičenie jogy, ale možno ju používať aj pre akékoľvek domáce cvičenie. Klasické farby a dizajn podložky si veľmi rýchlo obľúbite!

parametre:
materiál: TPE
rozmery: 183 x 61
hrúbka: 4 mm
ľahko sa roluje a po zložení zaberá málo miesta materiál je odolný voči vode a vlhkosti, vďaka čomu možno podložku ľahko udržať v čistote a nepoškodenú protišmykový povrch

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Masážna podložka inSPORTline AKU-2000 72x44x2cm

Podložka s tuhou výplňou a veľkým množstvom masážnych bodlinek - pôsobí uvoľňujúcim dojmom, pomáha relaxovať a masíruje rôzne partie
skladom externý sklad (>10 ks)
29,00
varianty