+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Zdravie a krása

Čistiaci sonický prístroj inSPORTline Paulinne

Čistiaci sonický prístroj inSPORTline Paulinne

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13967|Značka: Insportline

Malý pomocník 2v1, ktorý využijete na dosiahnutie perfektne čistej pleti. Čistiaca kefka v kombinácii s LED diódami dokáže s pleťou doslova zázraky.

skladom externý sklad >10 ks - do 29.4. u vás

35,20 € s DPH

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Čistiaci sonický prístroj inSPORTline Paulinne:

Malý pomocník 2v1, ktorý využijete na dosiahnutie perfektne čistej pleti. Čistiaca kefka v kombinácii s LED diódami dokáže s pleťou doslova zázraky. Čistiaci sonický prístroj inSPORTline Paulinne je malý pomocník, ktorý perfektne doplní váš rituál čistenia pleti. Jemné silikónové štetinky dokážu v kombinácii so sonickou technológiou a LED diódami doslova zázraky. Pomáhajú odstraňovať kožný maz z problémových partií tváre, hĺbkovo čistia póry a čierne bodky a zanechajú vašu pleť perfektne čistú! Sonická technológia pracuje na princípe vibrácií vytvorených ultrazvukovými frekvenciami, ktoré dokážu pleť nielen perfektne vyčistiť, ale zároveň premasírovať a redukovať menšie vrásky. Vďaka sonickými vibráciám dokážete s prístrojom vyčistiť pleť za kratšiu dobu a oveľa dôkladnejšie ako manuálne!

Na zadnej strane prístroja nájdete malý panel s LED diódami s možnosťou nastavenia troch farieb svetla - červená, žltá a modrá. S pomocou tohto svetla sa vykonáva fotónová terapia, ktorá je veľmi obľúbená v kozmetických salónoch a patrí v oblasti dermatológie medzi najefektívnejšie nástroje v boji proti chronickým kožným defektom. Fotónová terapia využíva svetelných vĺn špecifických dĺžok, ktoré prostredníctvom LED diód prenikajú do kože. Svetlo dokáže vstúpiť do vnútra bunky a to neinvazívne a bezbolestne, kde následne aktivuje fotoreceptory. Vďaka tomu sa pri pravidelnom používaní rapídne zlepšuje pružnosť pleti, mizne akné či pigmentové škvrny a redukujú sa postupne vrásky.

Na prístroji nájdete dve veľkosti štetiniek - veľké štetinky na stredu prístroja, sú vhodné pre intenzívne čistenie oblasti nosa a brady, jemné štetinky na čistenie tváre či čela. Pri pravidelnom používaní docielite nielen perfektne čistej pokožky, ale aj kvalitnejšieho vzhľadu pleti. Nastaviť si môžete intenzitu vibrácií od 1 do 6, pričom najslabšie vibrácie používajte v prípade, ak máte problematickú pleť s akné, strednej úrovne vo fáze hojenia pleti a najsilnejšie vibrácie pre pleť bez akné.

Samotná 1 minúta ráno a večer dokáže odstraňovať odumreté bunky a všetok maz či nečistoty.


Po vyčistení pleti stlačte po dobu 3 sekúnd stredové tlačidlo a zapnite tak LED diódy na zadnej strane prístroja. Zvoľte si podľa svojich potrieb farbu svetla; žlté svetlo dodáva pokožke energiu, redukuje vrásky, zrovnáva farbu pigmentu, zlepšuje jemnosť pokožky, červené svetlo stimuluje produkciu kolagénu, opravuje tkanivá a zmenšuje póry a modré svetlo ničí baktérie, upokojuje pokožku a redukuje akné. Prístroj držte do 15 cm od tváre a nechajte si ožarovať svetlom problémové partie tváre. Svetelné vlny prenikajú do hĺbky pokožky cca 4 - 5 cm. Pri používaní majte oči zatvorené. Svetelnú terapiu vykonávajte maximálne 10 minút denne - 3x týždenne.


Technický popis:
skladná pomôcka pre čistenie tváre a svetelnú terapiu
sonické vibrácie zaistia hĺbkové čistenie a redukciu jemných vrások
premasíruje tvár a prekrví tkanivo
zmierňuje kruhy pod očami a opuchy
zrelaxuje ako telo tak aj myseľ
6 stupňov intenzity vibrácií
3 farby LED svetla:
modré 465nm - pre zničenie baktérií, upokojenie pokožky a redukciu akné
žlté 590nm - pre porovnanie farby pigmentu a zlepšenie jemnosti pokožky
červené 630nm - pre opravu tkaniva, stimuláciu produkcie kolagénu a zmenšenie pórov

štýlový dizajn
ľahké ovládanie
kapacita batérie: 500 mAh
doba nabíjania: 3 hodiny
doba prevádzky na jedno nabitie: 1 hodina
frekvencia vibrácií: 5500 RPM
vstup: 5V 500mA
výstup: 3.7V DV
rozmery: d12,5 x š6,5 x v3 cm
hmotnosť: 89 g
materiál: ABS, silikón

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Ultrasonický kozmetický prístroj inSPORTline Lovret

Ultrazvuková špachtľa na hĺbkové čistenie a spevnenie pleti, vrátane silikónového nástavca!
skladom externý sklad (>10 ks)
44,00

Ultrasonický masážny prístroj inSPORTline Valeri

Vibračný ultrasonický prístroj, ktorý vám pomôže na ceste za vysnívanou postavou! Nielen že pomáha odbúravať prebytočné tuky, ale zároveň
skladom externý sklad (>10 ks)
44,00

Ošetrujúca LED maska na tvár inSPORTline Esgrima

Elegantná maska pre svetelnú terapiu so 7 druhmi svetla a vibráciami a vyhrievaním v oblasti očí!
skladom externý sklad (>10 ks)
89,00

Galvanický kozmetický prístroj inSPORTline Hezu

Kozmetické zariadenie na čistenie a vyhladzovanie tváre, ktoré využíva galvanický prúd, vibrácie, výhrev aj studený tlak!
skladom externý sklad (>10 ks)
59,00

Infračervená lampa inSPORTline Dewalo

Skladné zariadenie pre svetelnú terapiu infračerveným svetlom. Nespočet pozitívnych účinkov na ľudský organizmus pri pravidelnom užívaní.
skladom (1 ks)
29,00