+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre dospelých Kolobežky pre dospelých veľkosť kolies 20/20

Kolobežka Mibo Royal

Kolobežka Mibo Royal

Katalogové číslo: 11201|Značka: Mibo

Rýchla, bezpečná a stabilná aj pre ľahký terén. Určená deťom od 12 rokov a dospelým do 200 cm. Veľmi skladný model, ideálny pre časté presuny v dopravných prostriedkoch. Patentovaný skladací mechanizmus. Nosnosť 150 kg.

Zvolte variantu:

546,20 € s DPH

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie3
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo Royal:

Rýchla, bezpečná a stabilná aj pre ľahký terén. Určená deťom od 12 rokov a dospelým do 200 cm. Veľmi skladný model, ideálny pre časté presuny v dopravných prostriedkoch. Patentovaný skladací mechanizmus. Nosnosť 150 kg.

Prepravné rozmery:
128x61x25 cm

Špecifikácia
Rám Royal 20/20" so skladacím kĺbom - váha 4,93kg bez farby
Vidlica oceľová - Váha 1,05kg bez farby
Kolesá 20" 32 špic, sústružené brzdné plochy, dvojstenný ráfik, náboj NOVATEC
Plášťa Schwalbe Maraton Racer 20x1,5
Duša s autoventilkom
Brzdové čeľuste Shimano 4000
Brzdové páky Shimano 4000
Riadidlá oceľové BMX
Predstavec BMX
Madlá Moly s fixáciou
Zvonček
BEZ STOJANU
Nosnosť do 150 kg
Rozmery v zloženom stave: 128x61x25 cm
Dodávané bez stojana - je možné dokúpiť samostatne.

Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka precíznosti výroby, stačí pri kolobežke po vybalení z kartónu narovnať skladací mechanizmus a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!
Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazovej sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Odporúčame dokúpiť praktický stojan, ktorý je možné pohodlne ovládať nohou. Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Samozrejmosťou sú kvalitné ložiskové náboje. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde. Patentovaný skladací mechanimus, vďaka ktorému je zloženie a rozloženie kolobežky otázkou niekoľkých sekúnd. Predné a zadné kolesá s rozmerom 20" zaisťujú rovnomerné rozloženie síl pri brzdení, čím kolobežka nemá vzadu tendenciu "ustreľovať".

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, hlavná chrbtica firmy, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobky už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o istej znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážovej výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svojich vlastných strojárov, zváračov, mechanikov, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.
Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak aj krk.
Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky skutočným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 97% podľa 3 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

90%

22.06.2018

Kolobežka je skladacia, takže sa mi vojde do auta - pri sklopenom operadle zadnej sedačky aj bez demontáže predného kolesa. V základnej výbave je zvonček aj stojan. Rám vyzerá robustne, mohol by veľa vydržať.

Stojan trčí cez rám do priestoru jazdca - môže to byť potenciálne nebezpečné. Hneď prvé šortky, v ktorých som jazdil, sa mi viackrát zachytili o stojan - musel som ho ohnúť až tesne k rámu, aby bol problém minimalizovaný. Po týždňovom jazdení (cca 140km) začínajú riadidlá pri záťaži vŕzgať. Zadné koleso má jednu uťahovaciu maticu na imbus, to je fajn, druhá, tiež okrúhla, však má len drsný povrch a nedá sa chytiť ani imbusom, ani iným kľúčom alebo skrutkovačom, iba kliešťami, čím sa potenciálne ničí - je totiž natretá čiernou farbou, alebo skôr bola. ;) Keby boli obe imbusové, potešilo by to.

Avatar

100%

16.06.2018

Kvalitny ram Kvalitna vybava

Avatar

kolec

100%

21.05.2018

Kolobežka Mibo - Royal je kvalitý a spoľahlivý dopravný prostriedok na vašich potulkách mestom a prírodou, ktorého ľahko zbalíte do kufra vášho auta, alebo ho zbalíte ako príručnú batožinu do vlaku, za ktorú neplatíte. Ďakujem za tento fantastický výrobok. Jazda na kolobežke je zážitok. Ľahko sa ovláda a na jeden odraz ide dlho a plynulo. Ocenil som aj kvalitné brzdy hlavne na chodníku v meste. Rád som podporil firmu MIBO.

Precízny a funkčný výrobok. Ručná práca. Skladačka. Kvalitné komponenty. Dajú sa dokúpiť ďalšie doplnky. Ako sú blatníky, taštička na náradie alebo brašňa na prevoz. Výborne zabalené a ľahká montáž. Výborný a funkčný stojan. 5 ročná záruka na rám.

Prijal by som aj iné farebné modifikácie.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Mibo Royal Disc kotúčové brzdy

Rýchla, bezpečná a stabilná aj pre ľahký terén. Určená deťom od 12 rokov a dospelým do 200 cm. Veľmi
do 3-5 dnů
699,00
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Mibo Mastr

Veľmi skladná a veľmi pohodlná kolobežka, ideálne na presuny po meste, ale aj vhodná na dlhšie cesty a výlety.
do 3-5 dnů
529,00
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Skladacia kolobežka Kostka Twenty Max Fold (G6)

Kolobežka Twenty Max Fold (G6) je síce Kocka, nie však Rubikova. Jej zloženie je otázkou dvoch či troch pracovných
skladom externý sklad (>5 ks)
672,50
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Clix

Revolučná skladacia kolobežka Kickbike Clix. Ideálna na presuny po meste. Ľahký hliníkový rám. Jednoduchá skladnosť. Váha len 7,8 kg.
do 3-5 dnů
435,00
výhodnějšie o 19%
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Dragstr

Kolobežka Yedoo Dragstr je univerzálna kolobežka pre všetky terény. Model Dragstr sa pýši nielen elegantným dizajnom, ale aj váhou
do 3-5 dnů
466,70
varianty
výhodnějšie o 6%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka