+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre Mushing

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G5)

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G5)

výhodnějšie o 4%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11856|Značka: Kostka

Svojou charakteristikou a výbavou sa model Mushing Racer MAX radí medzi kolobežky pre mushing, ktoré sú určené predovšetkým profesionálnym pretekárom, ale aj jazdcom s veľmi náročnými požiadavkami.

vypredané

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

Tento tovar bol 02.03.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G5):

Svojou charakteristikou a výbavou sa model Mushing Racer MAX radí medzi kolobežky pre mushing, ktoré sú určené predovšetkým profesionálnym pretekárom, ale aj jazdcom s veľmi náročnými požiadavkami.

Pri navrhovaní rámu sa výrobca držal myšlienky, že chceme vyvinúť kolobežku, ktorá aj vo vysokých rýchlostiach oplýva vynikajúcou ovládateľnosťou a maximálnou bezpečnosťou.
Od návrhu po výrobu finálnej verzie bola kolobežka dôkladne testovaná a prerobená tak aby vyhovela aj tým najnáročnejším požiadavkám jazdca.
KOCKA mushing RACER MAX je skvelá ako ovládateľnosťou tak stabilitou, kolobežka je vhodná na preteky v mushingu, disponuje excelentnými jazdnými vlastnosťami, ktoré sa vám v okamihu vryjú pod kožu.
Tie vychádzajú predovšetkým z upravenej geometria rámu, ktorá so sebou obzvlášť pri jazdách z kopca prináša dokonalú ovládateľnosť.
Celková výbava a skladba dielov vytvára z tejto kolobežky pre psie záprahy extrémne rýchly závodný stroj zvyknutý víťaziť.
Ak skúsite úzky nášľap kolobežky, umožňujúci aktívny odrážanie počas jazdy, pocítite skvelú harmóniu pri jazde pes kolobežka a vy.
Predná pevná vidlica potom dodáva vysokú presnosť riadenia a výrazne napomáha lepšiemu prenosu energie od jazdca pri odrážanie na vozovku.
Rýchlosti dosiahnete vďaka nábojom Kocka HK 1024 DS. Pre správne brzdenie sa starajú spoľahlivé kotúčové brzdy Shimano 395.
Odolné dvojstenné ráfiky RDX sú obuté do plášťov Schwalbe Smart Sam 27,5 "a 24".
Kolobežka je osadená špeciálnymi zvary a výstuhou ktorá chráni rám od poškodeniu pri prejazde terénom. Tieto prvky chránia rám proti opotrebeniu, zvyšujú jeho životnosť a súčasne mu dodávajú vysokú tuhosť.
KOCKA mushing RACER MAX je prvotriedny stroj na mushing preteky.
Kolobežka je dodávaná vrátane pružného adaptéra a vodítka.
 
kolobezka-kostka-mushing-racer-max-g5-

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Kickbike Cross 29er

Kickbike Vám predstavuje sériový skvost do terénu s hliníkovým rámom a karbónovou vidlicou. Kolobežku, ktorá preženie poriadne nielen Vás,
do 2-4 dnů
934,10 €774,80
-17%
AKCIA
doprava zadarmo