+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Zimné športy Zimné korčule Zimné korčule pánske

Hokejové korčule Tempish Revo RSX

Hokejové korčule Tempish Revo RSX

výhodnějšie o 14%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 9761|Značka: Tempish

Hokejový komplet REVO RSX je určený pre aktívnych hokejovej hráčov stredných a vyšších súťaží.

vypredané

Tento tovar bol 17.01.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Hokejové korčule Tempish Revo RSX:

Hokejový komplet REVO RSX je určený pre aktívnych hokejovej hráčov stredných a vyšších súťaží. Hokejový komplet REVO RSX je určený pre aktívnych hokejovej hráčov stredných a vyšších súťaží. Topánka je vyrobená z veľmi odolného, ??tvrdého termoplastu CYBER 385. Celý skelet topánky je anatomicky natvarovanie z jedného kusu. Použitá technológia a materiály prináša hráčom podstatne lepší komfort, zvýšenú pevnosť topánky, lepšiu ochranu chodidla a predovšetkým podstatné odľahčenie topánky.

Oproti modelu REVO DSX je tento model viac vystužený po celom obvode topánky, jazyk v sebe obsahuje ďalšie vrstvy tlmiace hmoty a zajišťující lepšiu ochranu a väčší komfort. Vonkajší materiál (technický fine-micro nylon) je špeciálne upravený technológiou "SLIDE waterproof", aby nenasávalo vodu a nezvyšoval hmotnosť topánky. Vnútorný materiál - CAMBRA brushed nylon je savý materiál, ktorý pomáha odvodu vlhkosti z chodidla, v topánke je vložená anatomická vkladacia stielka, ktorá zaisťuje stabilné fixáciu chodidla v topánke.

Konštrukciou, použitými materiálmi a technológiou výroby bolo dosiahnuté vynikajúcich vlastností topánky, ktorá si zachováva vysokú pevnosť a pritom veľmi komfortný pocit pri hre a výbornú a istú ovládateľnosť a to všetko za veľmi priaznivé hmotnosti. Tvar škrupiny je až extrémne anatomický tvarovaný pomocou technológie MEMORY OPTIMAL FIT, predovšetkým vnútorný priestor topánky v oblasti členkov a Achillovej šľachy. Tento vnútorný tvar škrupiny spoločne s bandážou s pamäťou CLEERON 013S a CLEERON MEMORY v dvoch vrstvách zaisťuje pevné a pohodlnú fixáciu nohy v topánke. Pevnosť celého kompletu zvyšuje tenká podošva z extra tvrdého a húževnatého nylonu. Vysokopevnostné šnúrky sú voskované pre zamedzenie povoľovanie pri hre. Komplet je vybavený robustný korčúľ TEMPISH GO-TO s vymeniteľným britom. Nosná časť korčule je z materiálu CORDURA (Dupont nylon). Materiál ostria zo šľachtené ocele, tepelne upravený na tvrdosť HRC 54 až 55.

Korčula je vyrobena z termoplastických materiálou a pomocou tepelného tvarovania ji lze přizposobit presně tvaru Vášho chodidla.

Veľkosť: 40 - 47

Odporúčané použitie: Pravidelné športové zaťaženie, hráči stredných a vyšších súťaží
Vonkajší materiál: Špeciálny rezistentný PVC (light-flexi 3D) odolné voči absorpcii vody, húževnaté do teploty -25 ° C, výborne kopírujú skelet topánky, technický fine-micro nylon
Vnútorný materiál: CAMBRA brushed nylon, anatomická vkladacia stielka
Konštrukcia jazyku: anatomický dvojdielny jazyk, 3D konštrukcia, materiál - špeciálne rezistentné PVC - (light-flexi 3D) + filc 9mm s vnútornou výstuhou
Konštrukcia: Nový, extrémne anatomický tvar vnútornej škrupiny topánky v oblasti členkov a Achillovej šľachy, vystužený jednodielnou škrupinou z materiálu CYBER 385, technológia výroby: MEMORY OPTIMAL FIT pre pevnú a pohodlnú fixáciu nohy v topánke.
Výstelka: Anatomická bandáž s pamäťou CLEERON 013S a CLEERON MEMORY v dvoch vrstvách
Nôž: TEMPISH GO-TO, konštrukcia s vymenitelným britom, nosná časť britu z materiálu CORDURA (Dupont nylon), materiál britu zo šľachtené ocele HRC 54-55
Systém zapínania: Šnúrky majú špeciálnu povrchovú protišmykovú úpravu

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Tempish Volt-S hokejové korčule

Hokejové korčule TEMPISH VOLT-S sú vhodné pre aktívnych hokejových hráčov amatérskych súťaží.
do 2-4 dnů
82,00
varianty
výhodnějšie o 16%