+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Vitamíny a minerály

Nutrend Antioxidant Strong 60 kapslí

Nutrend Antioxidant Strong 60 kapslí

-6%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10481|Značka: Nutrend

ANTIOXIDANT STRONG je vyvážená kombinácia vitamínov, minerálov a koenzýmu Q10, ktorá pôsobí ako vysoko účinný ochranný systém proti nadmernej tvorbe voľných kyslíkových radikálov. Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom.

vypredané

Tento tovar bol 13.06.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend Antioxidant Strong 60 kapslí:

ANTIOXIDANT STRONG je vyvážená kombinácia vitamínov, minerálov a koenzýmu Q10, ktorá pôsobí ako vysoko účinný ochranný systém proti nadmernej tvorbe voľných kyslíkových radikálov. Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Vitamín C prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom, ďalej aj k pravidelnej tvorbe kolagénu na normálnu funkciu krvných ciev. Zinok prispieva k štandardnej funkcii imunitného systému a k ochrane pred oxidatívnym stresom.

ANTIOXIDANT STRONG je určený na: obranu proti nadmernej tvorbe kyslíkových radikálov v tele.
vhodný k použitiu po fyzickej aktivite
posilňuje obranyschopnosť organizmuOdporúčané dávkovanie produktu ANTIOXIDANT STRONG:
2 kapsuly za deň, najlepšie po fyzickej aktivite. Pri väčšom zaťažení 2 kapsuly denne medzi jedlami. Ako prevencia 1 kapsula denne medzi jedlami. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
 
Použitie: podľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsuly a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsuly nehrýzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 2 mesiacov.
 Výživový doplnok pre športovcov. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosah detí! Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladujte v suchu pri teplotách do 25 °C, mimo dosah priameho slnečného žiarenia, chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

ANTIOXIDANT STRONG zloženie:
vitamín C (kyselina L-askorbová), želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), glukonát zinočnatý, maltodextrín, koenzým Q 10, ß-karotén, organicky viazaný selén z kvasiniek.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.