+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Vitamíny a minerály

Nutrend ANTICRAMP 120 kapsúl

Nutrend ANTICRAMP 120 kapsúl

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8935|Značka: Nutrend

Ak trpíte pri veľkom výkone kŕčmi, vyskúšajte prevenciu v podobe ANTICRAMP. Zmes minerálov (Na, K, Mg, Ca), vitamínov skupiny B a účinných látok obmedzuje riziká vzniku nepríjemných kŕčov a umožňuje tak pokračovať vo výkone nerušene ďalej.

vypredané

Tento tovar bol 30.08.19 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend ANTICRAMP 120 kapsúl:

Ak trpíte pri veľkom výkone kŕčmi, vyskúšajte prevenciu v podobe ANTICRAMP. Zmes minerálov (Na, K, Mg, Ca), vitamínov skupiny B a účinných látok obmedzuje riziká vzniku nepríjemných kŕčov a umožňuje tak pokračovať vo výkone nerušene ďalej. Účinnou látkou je L-karnozín, ktorý podporuje vytrvalostný výkon a potláča zakyslenie svalov.

ANTICRAMP je určený pre: doplnenie stratených minerálov a obmedzenie rizika vzniku kŕčov unikátna zmes minerálov, vitamínov a účinných látok
praktická forma kapsúlANTICRAMP odporúčané dávkovanie: v deň fyzickej aktivity 2 kapsule ráno a 2 kapsule cca 40 minút pred fyzickou aktivitou. V priebehu výkonu užite podľa potreby. Pri ťažkostiach a príprave na výkon dopĺňajte 2 dni vopred v dávke 5 kapsúl za deň. Maximálna denná dávka: 5 kapsúl. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

ANTICRAMP použitie: podľa odporúčaného dávkovania postupne prehltnite kapsuly a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 ° C a spotrebujte do 2 mesiacov.


Upozornenie: Doplnok stravy.
Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, chráňte pred mrazom. 


ANTICRAMP zloženie:
ANTICRAMP: hydrogenfosforečnan sodný, citronan horečnatý, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), glukonát draselný, glukonát vápenatý, hydrogénuhličitan sodný, chlorid sodný, extrakt vŕbovej kôry (15 % salycínu), L-karnozín, kalcium D-pantotenát (vitamín B5), protihrudkujúca prísada oxid kremičitý, nicotínamid (vitamín B3), thiamín hydrochlorid (vitamín B1), riboflavín (vitamín B2), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).
 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.