+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Proteíny, aminokyseliny

Nutrend After Training Protein 540g

Nutrend After Training Protein 540g

-5%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10898|Značka: Nutrend

Mimoriadne zloženie tohto proteínu ponúka všetkým športovcom ideálnu proteínovú zmes, určenú pre konzumáciu ihneď po ukončení náročného tréningu.

vypredané

Tento tovar bol 11.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend After Training Protein 540g:

Mimoriadne zloženie tohto proteínu ponúka všetkým športovcom ideálnu proteínovú zmes, určenú pre konzumáciu ihneď po ukončení náročného tréningu. Základ tohto proteínu tvorí mimoriadne kvalitné proteínová zmes, ktorá vyniká ľahkou a rýchlou vstrebateľnosťou a využiteľnosťou.

Súčasťou tejto zmesi je značkový hydrolyzovaný srvátkový izolát Hydrovon ™, prémiový srvátkový izolát (WPI) a prémiový ultra-filtrovaný koncentrát mliečnej srvátky (WPC). Aby svalstvo mohlo rásť, je potrebné ukončiť katabolickú reakcii zapríčinenú fyzickou aktivitou, doplnením glykogénu vďaka špeciálnej zmesi sacharidov, ktoré sú v produkte AFTER TRAINING PROTEIN zastúpené značkovými surovinami Palatinose ™ a ModCarb ™, ktoré zabezpečia pozvoľné uvoľnenie glukózy. Unikátne zloženie dopĺňa bioaktívne kolostrum, vysoký obsah vetvených aminokyselín (BCAA), extrakt z Ginkgo biloby, zmes špeciálne zvolených vitamínov a minerálov pre zníženie únavy a vyčerpania. Všetko je ideálne navrhnuté pre podporu svalového rastu. Produkt AFTER TRAINING PROTEIN je naviac obohatený o tráviace enzým Tolarase®-L, ktorý podporuje vstrebávanie mliečneho cukru laktózy.


41% bielkovín
5000 mg BCAA v každej dávke
L-alanín
L-glutamín
kolostrum
Bez umelých farbív
bez lepku


Odporúčané dávkovanie produktu AFTER TRAINING PROTEIN: dávku 45 g rozmiešajte v 200 ml vody, konzumujte ihneď po tréningu. Ďalšiu dávku možno užiť kedykoľvek počas dňa s minimálnym odstupom 60 minút od bežnej stravy. Maximálna denná dávka je 90 g. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Použitie: 22,5 g = 1 odmerka. Podľa odporúčaného dávkovania odmerajte a rozmiešajte v šejkri. Po otvorení skladujte pri teplote do 25° C a spotrebujte do 3 mesiacov.

Upozornenie:

Doplnok stravy, sa sladidlami. Vhodný najmä pre športovcov.
Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.