+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Spacáky Spacie vaky Outdoor

Spacák Husky Outdoor Monti -11 ° C zelená

Spacák Husky Outdoor Monti -11 ° C zelená

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10733|Značka: Husky

Monti -11°C je naozaj priestranný a pohodlný model pre veľké spáča. Práve tým totiž ponúka príjemnú možnosť zväčšenia šírky vnútorného priestoru až o 20cm. Toho bolo docielené prostredníctvom postranného zipsu, ktorý je veľkým prínosom tohto spacieho vaku

vypredané

Tento tovar bol 08.10.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spacák Husky Outdoor Monti -11 ° C zelená:

Monti -11°C je naozaj priestranný a pohodlný model pre veľké spáča. Práve tým totiž ponúka príjemnú možnosť zväčšenia šírky vnútorného priestoru až o 20cm. Toho bolo docielené prostredníctvom postranného zipsu, ktorý je veľkým prínosom tohto spacieho vaku Na jeho výrobu boli použité kvalitné materiály, ktoré sú zárukou dostatočného teplotného komfortu v jarnom, letnom a jesennom období. Súčasťou je samozrejme systém pravého a ľavého zipsu, pozdĺžne zapínanie, sťahovanie okolo hlavy a ramien, ale aj ďalšie nevyhnutnosti ako napríklad zateplovací límec, veľké vrecko v kapucni, vonkajšie vrecko na drobnosti či kompresný obal. Monti -11 ° C je naozaj priestranný a pohodlný model pre veľké spáča. Práve tým totiž ponúka príjemnú možnosť zväčšenia šírky vnútorného priestoru až o 20 cm. Toho bolo docielené prostredníctvom postranného zipsu, ktorý je veľkým prínosom tohto spacieho vaku. Na jeho výrobu boli použité kvalitné materiály, ktoré sú zárukou dostatočného teplotného komfortu v jarnom, letnom a jesennom období.
Súčasťou je samozrejme systém pravého a ľavého zipsu, pozdĺžne zapínanie, sťahovanie okolo hlavy a ramien, ale aj ďalšie nevyhnutnosti ako napríklad zatepľovací golier, veľké vrecko v kapucni, vonkajšie vrecko na drobnosti či kompresný obal.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.