+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Rotopedy Skladacie

Spokey XFIT + magnetický rotoped skladací

Spokey XFIT + magnetický rotoped skladací

-4%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13223|Značka: Spokey

Magnetický rotoped skladací s nosnosťou až do 100 kg. Zotrvačník 1,8 kg, odpor: 8 stupňov, manuálna regulácia. Funkcia čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, celková vzdialenosť.

vypredané

Tento tovar bol 25.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey XFIT + magnetický rotoped skladací:

Magnetický rotoped skladací s nosnosťou až do 100 kg. Zotrvačník 1,8 kg, odpor: 8 stupňov, manuálna regulácia. Funkcia čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, celková vzdialenosť.


Skladací rotoped Spokey XFIT +

Skladací magnetický rotoped Spokey XFIT + je určený pre užívateľov, ktorí si želajú malé vybavenia v kombinácii so skvelým výkonom. Je vytvorený pre užívateľov, ktorí hľadajú pohodlné riešenia. Magnetický rotoped bude skvelým doplnkom vašej domácej posilňovne.

S rotopedom môžete cvičiť bezpečne, pohodlne a zároveň intenzívne! Osem úrovní odporu, ktorých regulácia je na dosah ruky, jednoducho prispôsobí intenzitu tréningu, ako vašej aktuálnej fyzickej kondícii, tak aj vašim individuálnym potrebám. Vďaka rôznym intenzitám počas jazdy, si zamilujete domáci tréningy!

Skvelý tréning u Vás doma

Vieme, aký je dôležitý priestor u vás doma, preto je XFIT + kombináciou minimalizmu s praktickými riešeniami. Po tréningu môžete rotoped ľahko zložiť a uložiť ho na vhodnom mieste. Aj počas nepriaznivého počasia si budete môcť doma urobiť kvalitný tréning a spríjemniť si ho počúvaním obľúbenej hudby alebo sledovaním obľúbeného seriálu.

Moderné fitness vybavenie

Prevádzka magnetického rotopedu je tichý, plynulý a spoľahlivý. XFIT + sa skvele hodí pre začiatočníkov, aj pokročilých športovcov, seniorov alebo pre ľudí po úrazoch ako forma rehabilitácie. Silná konštrukcia rotopedu Spokey XFIT + má nosnosť až 100 kg.

Magnetický rotoped je vybavený vertikálne nastaviteľným sedadlom, ktoré si môžete nastaviť podľa vašej výšky. Pedále majú protišmykovú štruktúru a pre ešte väčšiu bezpečnosť sme použili upevňovacie pásky, ktoré udržujú chodidlo v stabilnej polohe. Rukoväte sú navyše pokryté neoprénom, ktorý zabraňuje kĺzaniu rúk počas cvičenia.

SP Rango - kompaktná, ľahká a pritom veľmi stabilná konštrukcia

DARK LINE - Rad fitness strojov v tmavých odtieňoch. Dominantné čiernej a grafitovej tóny dodajú vašej domácej posilňovni elegantný, tlmený vzhľad. Červené zvýraznenie dodáva zariadenia individuálny charakter.

parametre:
typ: magnetický rotoped - skladací
zotrvačník: 1,8 kg
odpor: 8 stupňov, manuálna regulácia
funkcie: čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, celková vzdialenosť
regulovaná výška sedadla: 72-85 cm
v zloženom stave zaberá veľmi málo miesta
veľmi praktický a ľahko sa prenáša
rozmer: 75 x 41 x 112 cm
nízka hmotnosť
maximálna hmotnosť užívateľa: 100 kg
záruka: 2 roky

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Skladací rotoped inSPORTline xbike. Xbike je rotoped špeciálne vyrobený pre tých z Vás, kto nemá príliš miesta na klasický
skladom externý sklad (>10 ks)
189,00
doprava zadarmo