+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Fitness pomôcky Posilňovacie pomôcky Posilňovacie doplnky

Spokey TWIN B II Dvojité posilňovacie koliesko modré

Spokey TWIN B II Dvojité posilňovacie koliesko modré

výhodnějšie o 20%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12910|Značka: Spokey

Dvojité koliesko na posilňovanie; vhodné na cvičenie brušných, chrbtových, ramenných a hrudných svalov. Osvedčuje sa aj pri rehabilitácii i korekčným cvičenia.

skladom 1 ks - 30.4. u vás

7,50 € s DPH

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey TWIN B II Dvojité posilňovacie koliesko modré:

Dvojité koliesko na posilňovanie; vhodné na cvičenie brušných, chrbtových, ramenných a hrudných svalov. Osvedčuje sa aj pri rehabilitácii i korekčným cvičenia.
Posilňovacie koliesko Spokey Twin B II je perfektným doplnkom pri silovom tréningu alebo pomocníkom pri preťahovanie tela.

KVALITA Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

VÝHODY Špeciálne, ergonomické úchyty zaručujú stabilný úchyt a počas cvičenia z rúk nevyklouzávají. Vhodné na cvičenie brušných, chrbtových, ramenných a hrudných svalov. Osvedčuje sa aj pri rehabilitácii i korekčným cvičenia. Koliesko ponúka mnoho možných cvičebných polôh. Cvičenie s dvojkolieskami dokonale zlepšuje celkovú kondíciu. Veľmi jednoduchá obsluha. Cvičenie spočíva v jazdení kolieskom čo najďalej dopredu a potom zase späť do východiskovej polohy. Cvičiť možno postojačky, posediačky aj kľaku na kolenách.

TECHNOLÓGIE Koliesko bolo vyrobené z kvalitného, vodeodolného materiálu, ktorý nesaje vlhkosť a pomáha pri udržaní vojne v čistote. Vďaka oceľovým úchytom je životnosť valca ešte dlhší. Kovová tyč má gumové ergonomický tvarované, nekĺzavé rukoväte.

URČENÉ Dvojité koliesko je vhodné na cvičenie v domácom prostredí alebo v posilňovni ZÚČASTŇUJÚ SVALY - svalstvo ramien - svalstvo chrbta - hrudník

parametre:
materiál: oceľová konštrukcia úchytu profilovaný protišmykový valec ľahko udržateľný v čistote
priemer: 18,5 cm

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole