+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.00, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Packraft Ultima Wader

Packraft Ultima Wader

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14511|Značka: Ultima

Packraft pre tých, ktorí ocenia malý ľahučký čln. Skvele poslúži ako rybárske približovadlo, kamarát na výlety, pri ktorých stretnete vodu, alebo čln na letné blbnutie s deťmi na rybníkoch a pieskovniach.

vypredané

Tento tovar bol 16.09.24 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0

Packraft Ultima Wader:

Packraft pre tých, ktorí ocenia malý ľahučký čln. Skvele poslúži ako rybárske približovadlo, kamarát na výlety, pri ktorých stretnete vodu, alebo čln na letné blbnutie s deťmi na rybníkoch a pieskovniach. Wader alebo „Broďák“ je ľahký čln, ktorý najlepšie poslúži ako približovadlo pre kohokoľvek, kto potrebuje pri svojich aktivitách prekonať pokojnú vodnú cestu.
Jednoduchý packraft sme vybavili podlahou TPU 420D a rúrkami TPU 210D. Je teda ľahučký a neuveriteľne ľahko zbaliteľný a skladný.
Obľúbený je najmä medzi rybármi, ktorí sa vydávajú k stojatým vodám alebo pokojne tečúcej rieke. Stačí vytiahnuť z batohu a presunúť sa tam, kde najviac berú. Loviť môžete pokojne priamo z lode, ktorá je dobre ovládateľná a stabilná.
Wader však ocenia aj tí, ktorí hľadajú letnú zábavu na vode napríklad s deťmi.

Základné vybavenie packraftu
Packraft Wader je vybavený všetkým, čo budete na vyplávanie potrebovať. Loď je však možné ďalej dovybaviť a optimalizovať podľa vašich preferencií (viď nižšie).
Loď je v základe vybavená nafukovacím sedadlom a nafukovacou chrbtovou opierkou.
Súčasťou lode sú tiež 2 pútka na prove a 2 na zadnej časti pre upnutie nákladu.

Voliteľná výbava - nie je súčasťou balenia
Skeg
Packraft je vybavený možnosťou na upnutie skegu (spodné plutvičky, dodávaná samostatne) pre lepšie držanie smeru pri plavbe na pokojných vodných plochách.

Pre koho je Wader? Pre rybárov, lovcov a outdoorových nadšencov, ktorí pri svojich výletoch sem tam potrebujú zdolať vodnú prekážku. V záprahu ale môže byť pokojne celé leto na rybníkoch, jazerách a pieskovniach, pri chatách na riekach a... všade tam, kde to bez lode nie je ono.
Pre koho Wader nie je? Wader nie je určený na divokú vodu, aj keď pomaly tečúcu Berounku samozrejme zvládne. Nie je určený ani na prepravovanie väčších nákladov a na viacdenné výlety a expedície, pri ktorých sedíte na lodi celý deň.
A čo hovoríme my? Leto páli, nafúkneme Wadera na pískači a hurá na ostrov. A ďalší deň treba s prútom k Lužnici - a hele tamto vľavo na protiľahlom brehu je tieň a pekná tôň, nafúknuť, preplaviť a za chvíľu už na šnúre ťuká prvá ryba.
STAY WILD, BE FREE!
 
Technická špecifikácia:

Farba: Zelená
Vonkajšia dĺžka: 235 cm
Vonkajšia šírka: 95 cm
Materiál podlahy: TPU 420D
Materiál rúrok: TPU 210D
packraft-ultima-wader

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.