+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre Mushing

Kolobežka KOSTKA MUSHING MAX (G6)

Kolobežka KOSTKA MUSHING MAX (G6)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14362|Značka: Kostka

Menšia brat Mushing Raceru Pro (G6) – tak by sa dal nazvať terénny musherský model s kolesami 26×20", vybavený prednou odpruženou vidlicou.

Zvolte variantu:

714,90 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0

Kolobežka KOSTKA MUSHING MAX (G6):

Menšia brat Mushing Raceru Pro (G6) – tak by sa dal nazvať terénny musherský model s kolesami 26×20", vybavený prednou odpruženou vidlicou. Nie každý potrebuje námorný koráb, mnohí si vystačia s rýchlym a obratným športovým člnom, ktorý vás – alebo lepšie vás a vášho psa – spoľahlivo prevedie členitým terénom.

Často skloňovaným slovom pri kolobežkách, ktoré majú, na rozdiel od kolies, otvorený rám, je tuhosť. Tá ide obzvlášť v prípade terénnych či musherských modelov ruka v ruke s celkovou pevnosťou a odolnosťou. Mushing Max šiestej generácie dostal okom síce takmer nepostrehnuteľné, avšak pre celkovú tuhosť kolobežky významné spevnenie nášľapnej plochy. Pre lepší postoj v ťažkom teréne a pri veľkej rýchlosti, je nášľapná plocha taktiež rozšírená. Vďaka tomu môžete stáť úplne bezpečne a pohodlne s oboma nohami vedľa seba. Nový je tiež frézovaný hliníkový doraz/chránič päty, ktorému okrem vlastnej funkčnosti nechýba ani istý dizajnový potenciál.

S vyššou tuhosťou sa spája aj nové semiintegrované hlavové zloženie, v ktorom je uložená predná odpružená vidlica so zamykaním odruženia. Vďaka tomu sa môžete pustiť aj do najťažšieho terénu bez toho, aby ste stratili kontakt predného kolesa s povrchom, alebo snáď za vami lietali iskry od stúpadla, brúsiaceho kamene na ceste. O správny kontakt s terénom sa potom samozrejme starajú plášte – v prípade Mushing Maxu G6 sú to osvedčené Schwalbe Smart Sam, ktoré vás podržia na akomkoľvek povrchu.

K istému riadeniu prispievajú nízke oversize MTB lastovičky s polotuhými gripmi pre pevný úchop. Kolobežka určená do terénu vyžaduje kvalitné kotúčové brzdy. Naša firma vsádza na japonské Shimano, a samozrejme ide o hydraulické brzdy s kotúčmi. Však to poznáte sami – keď váš pes nasadí tempo, ohľad na pána na stúpadli za sebou práve neberie. Takže občas je na brzdy treba siahnuť ostrejšie. Ale či už ide len o zníženie rýchlosti, alebo bezpečné zastavenie „zo sto na nulu“, ani jedno, ani druhé nerobí Mushing Maxu G6 žiadny problém.

Pre správnu synergiu s vašim psím parťákom je tento model vybavený držiakom pre vodítko a adaptér čiže „tykadlo“, integrovaným na hlavovej trubke pod riadidlami. Ako jednoducho odnímateľný adaptér vodítka z pružinovej ocele, tak aj vodítko s amortizérom sú súčasťou štandardnej výbavy tejto kolobežky. Vodítko spĺňa normy, predpísané českými i medzinárodnými zväzmi – vďaka tomu môžete vyraziť so svojim psím ťahúňom pokojne aj na musherské závody.
Či už rýchlo alebo obozretnejšie, so psom alebo bez neho, s kolobežkou KOSTKA Mushing Max (G6) je to v teréne vždy skvelý zážitok, ktorý by ste si nemali nechať ujsť!


Základná špecifikácia:
Hmotnosť: 12,5 kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Dĺžka: 1780 mm
Výška: 1120 mm
Dĺžka nášľapu: 440 mm
Rázvor kolies: 1180 mm
Veľkosť predného kolesa: 26"
Veľkosť zadného kolesa: 20"
Šírka riadidiel: 720 mm

Vybavenie:
Vidlica: Odpružená - Semi-integrovaná
Predstavec: Force 110 mm - 31,8 mm
Riadidlá: MTB 720 mm - 31,8 mm
Brzdy: Shimano 395
Držadlá: Gumové - poistné
Hlavové zloženie: A-Head Semi-integrované
Náboje: KOSTKA HK 1024 DS
Ložiská (Náboje): Priemyselné
Ráfiky: Dvojstenné - RDX
Obutie: Schwalbe Smart Sam
Duša: Autoventilek
Lúče: Nerezové
Zátky: Plastové odrazové

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole