+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre dospelých Kolobežky pre dospelých veľkosť kolies 20/20

Kolobežka Kostka Twenty MAX (G6)

Kolobežka Kostka Twenty MAX (G6)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12619|Značka: Kostka

Kolobežka KOSTKA Twenty Max (G6) pre dospelých s kolesami 20/20 vyniká svojou univerzálnosťou. Najlepšie sa hodí na dlhšie či kratšie výlety a vďaka svojej obratnosti tiež do mesta.

Zvolte variantu:

453,80 € s DPH

15+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Twenty MAX (G6):

Kolobežka KOSTKA Twenty Max (G6) pre dospelých s kolesami 20/20 vyniká svojou univerzálnosťou. Najlepšie sa hodí na dlhšie či kratšie výlety a vďaka svojej obratnosti tiež do mesta.
Jazdnými vlastnosťami vás prekvapí na dlhších výletoch po ceste či šotoline alebo nespevnených cestách. Táto kolobežka je obľúbená predovšetkým pre svoje univerzálne jazdné vlastnosti a skladnosť. Nadchne aj násťročné s výškou postavy od 150 cm. Obratnosť a univerzálnosť sú základné vlastnosti, ktoré robia kolobežku KOSTKA Twenty Max (G6) tak výnimočnú.
Nosnosť kolobežky je 150 kg.
kolobezka-kostka-twenty-max-g6-
Nové ergonomické riadidlá Kostka FBH 680-160 St dávajú kolobežke nielen športový vzhľad, ale príjemná šírka riadidiel zmenila jazdné vlastnosti kolobežky. Riadidlá boli vyvinuté špeciálne pre kolobeh, spoznáte ten pravý komfort. Konce riadidiel sú prispôsobené vášmu zápästiu a prirodzenému úchopu, nedochádza tak k zbytočnému namáhaniu rúk. Madlá vyrobené z tvrdenej peny tlmia mikrovibrácie vznikajúce pri jazde. Proti pootočeniu sú zaistené skrutkami.
kolobezka-kostka-twenty-max-g6-


 
kolobezka-kostka-twenty-max-g6-
Vlastná konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť, ale aj ľahkú údržbu. Inovatívne uloženie vysoko kvalitných priemyselných ložísk s nízkym trením zaručuje presné vymedzenie vôle, a preto nie je nutné vykonávať zložité nastavovanie náboja.
Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov umožňuje ľahkú údržbu. Na výrobu obrábaných nábojov bola využitá vysokopevnostná zliatina hliníka.
Priamy výplet s nerezovými lúčmi Sapim zaručuje vysokú tuhosť.
kolobezka-kostka-twenty-max-g6-

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) si vás na prvú dobrú získa svojou perfektnou ovládateľnosťou a stabilitou, a to aj pri vyšších rýchlostiach. Rám 6.generácie so zvýšenou tuhosťou, vychádza z rokmi overenej konštrukcie, ponúka tak perfektné jazdné vlastnosti spoločne s nezabudnuteľným jazdným zážitkom.
Hlavný rámový profil v tvare „kvapky“ poskytuje vynikajúce aerodynamické vlastnosti a stal sa tiež neoddeliteľnou súčasťou typického vzhľadu kolobežiek KOSTKA. Novo je špeciálny profil spevnený návarom.
Zväčšený priestor pre jazdcov, optimálnu tuhosť a elegantné línie sú základné elementy rámu novej generácie.
kolobezka-kostka-twenty-max-g6-
Zadný doraz päty je novinka, ktorú určite oceníte. Je vyrobený frézovaním z vysokopevnostnej zliatiny hliníka. Použitie nájde pri odraze alebo prizdvihnutí kolobežky nôh pri prekonávaní prekážok, napríklad obrubníkov.
Jeho tvar je optimalizovaný pre všetky druhy obuvi.
Doraz je v prípade potreby možné vymeniť za iný typ alebo úplne odňať. Táto novinka prináša predĺženie nášľapnej plochy a zväčšenie priestoru pre jazdcov, váš odraz a výmena nôh tak bude zase o niečo jednoduchšie.


 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Yedoo Dragstr

Kolobežka Yedoo Dragstr je univerzálna kolobežka pre všetky terény. Model Dragstr sa pýši nielen elegantným dizajnom, ale aj váhou
do 3-5 dnů
465,60
varianty
výhodnějšie o 6%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka