+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre deti

Kolobežka Kostka Hill Fun KID (G5)

Kolobežka Kostka Hill Fun KID (G5)

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 14437|Značka: Kostka

Kolobežka pre mladých začiatočníkov. Za málo peňazí veľa muziky... Pokiaľ s kolobehom ešte len začínate a nechcete do nového stroja investovať majland, KOSTKA HILL FUN KID (G5), kolobežka do 100 kg, je pre vás výbornou voľbou.

Zvolte variantu:

269,80 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0

Kolobežka Kostka Hill Fun KID (G5):

Kolobežka pre mladých začiatočníkov. Za málo peňazí veľa muziky... Pokiaľ s kolobehom ešte len začínate a nechcete do nového stroja investovať majland, KOSTKA HILL FUN KID (G5), kolobežka do 100 kg, je pre vás výbornou voľbou. Aby nedošlo k omylu... Táto kolobežka pre dospievajúce deti a dospelých je cenovo prijateľná, napriek tomu dotiahnutá do posledného detailu. Rovnako ako v prípade všetkých ostatných kolobežiek KOSTKA sme si pri jej výrobe dali záležať, preto sa vyznačuje precíznym dielenským spracovaním. Kolobežka HILL FUN KID (G5) je vybavená riadidlami KOSTKA FBH 580-50 St, ktorá v prípade toho, že vaše dieťatko odrastie jednoducho vymeníte za riadidlá vyššie a kolobežka tak vydrží s dieťaťom až do dospelosti.
Kolobežka KOSTKA HILL FUN KID svojou výbavou plne zodpovedá požiadavkám začínajúceho kolobežkára a jej jazdné vlastnosti vás veľmi milo prekvapia. Všetko začína pri vyladenej geometrii rámu, ktorá zaručuje pohodovú a ničím nerušenú jazdu. Na jednokomorových ráfikoch, obutých do plášťov Mitas Walrus, si doslova prejdete a véčkové brzdy Promax vás zase bez problémov zastavia. V prípade, že budete kolobežku napríklad prevážať autom, určite oceníte hliníkové náboje s rýchloupinákmi, vďaka ktorým je možné kolesá kolobežky ľahko odmontovať a zmenšiť tak jej rozmery.
Garantujeme, že vás lacná kolobežka KOSTKA HILL FUN KID ani napriek svojej pomerne nízkej cene nesklame. Preto nečakajte a odrazte sa v ústrety láske ku kolobehu. Veríme, že pohľad na svet z nášľapu kolobežky vám v okamihu a navždy prirastie k srdcu.
Kolobežka je vybavená plášťami Mitas Walrus.


Hmotnosť: 8,8 kg
Nosnosť rámu: 100 kg
Dĺžka: 1480 mm
Výška: 850 mm
Svetlosť nášľapu: 50 mm
Výška nášľapu: 76 mm
Dĺžka nášľapu: 420 mm
Rázvor kolies: 1040 mm
Veľkosť predného kolesa: 20"
Veľkosť zadného kolesa: 16"

Vybavenie
Vidlica: Pevná 20" - 100 mm
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S
Riadidlá: KOSTKA FBH 580-50 St
Brzdy: PROMAX
Držadlá: Gumové
Hlavové zloženie: A-Head
Náboje: Kónusové 100 mm
Ráfiky: RMX 21
Obutie: Mitas Walrus
Duša: Autoventilek
Zátky: Plastové

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole