+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre deti

Kolobežka inSPORTline Raicot SE modro-oranžová

Kolobežka inSPORTline Raicot SE modro-oranžová

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11163|Značka: Insportline

Obratná kolobežka pre deti a juniorov, robustný stojan pod nášľapom, príprava pre držiak fľaše, lesklý lak.

vypredané

Tento tovar bol 09.01.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka inSPORTline Raicot SE modro-oranžová:

Obratná kolobežka pre deti a juniorov, robustný stojan pod nášľapom, príprava pre držiak fľaše, lesklý lak. Kolobežka inSPORTline Raicot SE je štýlovou a obratnou kolobežkou. Nafukovacie pneumatiky s rozmermi 12" umožňujú dobrú manévrovateľnosť a nízka hmotnosť zasa jednoduché prenášanie kolobežky, čo sa bude hodiť v mestskom prostredí alebo na sídlisku. Možno ju používať ako na asfalte či cyklotrasách, tak napríklad aj na poľných cestách a v miernom teréne. Celá kolobežka je vďaka svojej veľkosti, dĺžke a možnosti výškovo nastaviť riadidlá vhodná pre deti a juniorov (od cca 125 cm výšky).
Z hľadiska bezpečnosti potešia účinné čeľusťové V-Brake brzdy na oboch kolesách, penová ochrana umiestnená na hrazde riadidiel, príjemne tvarované držadlá s gumovým gripom, ktoré sa dobre držia, a certifikát podľa normy EN 14619. Z ďalšieho vybavenia príde vhod možnosť montáže držiaka na fľašu alebo robustný stojan umiestnený pod nášľapom, vďaka ktorému nemusíte kolobežku odkladať na zem, pokiaľ práve nejazdíte. Do oka Vám určite padne krásny športový dizajn kolobežky doplnený o detaily vo forme farebne ladiacich bowdenov a vedenie brzdového lanka cez rám kolobežky. Kolobežka inSPORTline Raicot SE je zárukou zábavy a príjemne stráveného voľného času Vášho dieťaťa.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Yedoo Tidit New

Kolobežka Yedoo Yedoo Tidit New je určená pre malé kolobežkárov na výlety s rodičmi. odľahčený profilovaný pevný rám, ktorý
do 3-5 dnů
166,60
varianty
výhodnějšie o 13%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka