+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 (14") 26" (14 Ah / 504Wh)

Elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 (14") 26" (14 Ah / 504Wh)

-5%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13162|Značka: Crussis

Chlapci a páni, tento e-bikové stroj stojí za to! Elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 sme vyvinuli práve pre vás, pre vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce aj na túlanie po horách, po miestach, kam ste sa trebárs so svojím okolo eš

vypredané

Tento tovar bol 19.01.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0

Elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 (14") 26" (14 Ah / 504Wh):

Chlapci a páni, tento e-bikové stroj stojí za to! Elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 sme vyvinuli práve pre vás, pre vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce aj na túlanie po horách, po miestach, kam ste sa trebárs so svojím okolo eš
Chlapčenské junior horské elektrobicykel e-Atland 6.6 je určené pre jazdu v teréne, ale bez problému zvládne aj ceste alebo cyklotrasu. Záleží len na vás.
Geometria hliníkového rámu zaisťuje skvelú stabilitu a ovládateľnosť e-biku, k čomu prispieva aj batéria s Li-Ion články 36V / 504 Wh (14 Ah). Tá je do rámu elektrobicykle plne integrovaná. Praktické, funkčné ak tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?
O dojazd a spoľahlivosť sa stará stará stredový elektromotor Bafang MAX drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 80 Nm. Použitie stredového elektromotora u tohto modelu prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženie elektrobicykle - ide o moderné riešenie používané u vyšších radov e-bikov po celom svete.
Dojazd e-bicykla je 120 km - tu samozrejme vždy záleží na profilu trate a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiestneného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.
Elektrobicykel je vyrábané na kolesách s priemerom 26 "a vo veľkosti rámu 14" čo umožňuje výbornú ovládateľnosť mužom a chlapcom menšie postavy. O radenie sa stará 9 rýchlosťou prehadzovačky Shimano Alivio a ízdní komfort vám spríjemní kotúčové hydraulické brzdy Shimano BR-MT200, odpružená vidlica Suntour XCM HLO DS 26 "je vybavená pružinovým tlmením a disponuje zdvihom 100 mm.
Kolesá sú obuté do bikových plášťov MAXXIS ARDENT 26 X 2,25, teda sa nemusíte báť, že by o priľnavosť elektrobicykle v teréne nebolo postarané.
E-kolo je dodávané bez blatníkov, osvetlenie, stojančeku ai. Tie však možno ku kolesu bez problémov dokúpiť a následne namontovať. Naopak súčasťou vybavenia je USB konektor pre dobíjanie mobilných zariadení.
Tak čo myslíte? Chcete vyraziť tam, kam sa s normálnym okolo nedostanete? Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis e-Atland 6.6 je pripravené vyraziť s vami!


 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.