+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Nutrend Carbosnack with Caffeine sáček 55 g

Nutrend Carbosnack with Caffeine sáček 55 g

výhodnějšie o 13%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 9823|Značka: Nutrend

CARBOSNACK a kofeín. Dvojica, ktorá bola dlho v očakávaní a práve teraz budete môcť vyskúšať toto magické spojenie. Rýchla energia vás vytiahne z krízovej situácie a kofeín podporí sústredenosť a koncentráciu. Carbosnack s kofeínom je v príchuti cola.

vypredané

Tento tovar bol 06.08.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

20+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend Carbosnack with Caffeine sáček 55 g:

CARBOSNACK a kofeín. Dvojica, ktorá bola dlho v očakávaní a práve teraz budete môcť vyskúšať toto magické spojenie. Rýchla energia vás vytiahne z krízovej situácie a kofeín podporí sústredenosť a koncentráciu. Carbosnack s kofeínom je v príchuti cola. CARBOSNACK with caffeine jednorazový sáčok
Kombinácia sacharidov a kofeínu je rokmi preverená a športovci vyhľadávaná záležitosť. Teraz môžete vyskúšať váš CARBOSNACK s kofeínom pri energetických krízach v priebehu fyzických záťaží, zároveň tak dostanete vašej myseľ pod 100% kontrolu. V energetickom gélu CARBOSNACK prevažujú jednoduché cukry (glukóza), ale významnou súčasťou je tiež maltodextrín (polysacharid), ktorý sa vyznačuje predĺženou vstrebateľnosťou.
 
CARBOSNACK je určený pre: rýchle doplnenie energie v priebehu výkonu. Doplnenie energetického potenciálu.praktické balenie jednorazových vreciek
prevaha jednoduchých rýchlych cukrov
podpora sústredenosti a koncentrácia
60 mg kofeínu v balení


CARBOSNACK doporučené dávkovanie: v prípade potreby použite počas aktivity. Vždy dostatočne zapite. Maximálne 3 sáčky deň.
 
CARBOSNACK WITH CAFFEINE použitie: odtrhnite sáčok a ihneď spotrebujte.
 
Upozornenie: Doplnok stravy, obsahuje kofeín (60 mg / 55 g) - nie je vhodný pre deti a tehotné alebo dojčiace ženy
Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
 
CARBOSNACK WITH CAFFEINE sáčok zloženie: voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, zahusťovadlo xantanová guma, emulzie cola (aróma, farbivo E-150d), regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, kofeín, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.