+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Nutrend Carbosnack sáčok 55 g

Nutrend Carbosnack sáčok 55 g

výhodnějšie o 5%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8777|Značka: Nutrend

Nutrend CARBOSNACK sáčok. Variant najpredávanejšieho energetického gélu v sáčku pre bežcov a cyklistov. Vrecko sa pohodlne vojde do dresu, nemá žiadne ostré hrany.

vypredané

Tento tovar bol 06.08.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend Carbosnack sáčok 55 g:

Nutrend CARBOSNACK sáčok. Variant najpredávanejšieho energetického gélu v sáčku pre bežcov a cyklistov. Vrecko sa pohodlne vojde do dresu, nemá žiadne ostré hrany.
CARBOSNACK - energia v pravý čas.
V energetickom gélu CARBOSNACK prevažujú jednoduché cukry (glukóza), ale významnou súčasťou je aj maltodextrín (polysacharid), ktorý sa vyznačuje predĺženou vstrebateľnosťou. Vďaka vzájomnej kombinácii vybraných druhov sacharidov je zaručená rýchla a efektívna funkčnosť produktu.
V praktickom balení jednorazových vreciek. Je určený pre rýchle doplnenie energie v priebehu výkonu.

CARBOSNACK je vďaka svojej špecifickej gélovej konzistencii veľmi dobre vstrebateľný a nezaťažuje zažívací trakt.
Prevaha jednoduchých rýchlych cukrov
Neobsahuje žiadny tuk

CARBOSNACK je určený pre:
rýchle doplnenie energie v priebehu výkonu, riešenie energetickej krízy v priebehu fyzickej záťaže a doplnenie energetického potenciálu.

CARBOSNACK doporučené dávkovanie:
v prípade potreby použite počas aktivity. Vždy dostatočne zapite. Maximálne 4 vrecúška za deň. Neprekračujte doporučené dávkovanie!

CARBOSNACK použitia: odtrhnite sáčok a ihneď spotrebujte.


Upozornenie: Doplnok stravy
Nenahrádza pestrú stravu.Není určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom.

CARBOSNACK zloženie:

CARBOSNACK príchuť marhuľa - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, zahusťovadlo xantanová guma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, aróma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, farbivo beta karotén.

CARBOSNACK príchuť zelené jablko - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, emulzie zelené jablko (aróma, farbivá E-102 - môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí a E-131), zahusťovadlo xantanová guma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová , konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.

CARBOSNACK príchuť pomelo - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, zahusťovadlo xantanová guma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, aróma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, farbivo beta karotén.

CARBOSNACK príchuť čučoriedka - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, emulzie čučoriedka (aróma, farbivá E-122 - môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí a E-133), zahusťovadlo xantanová guma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, konzervant benzoan sodný, aróma, konzervant kyselina sorbová.

CARBOSNACK príchuť slivka - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, zahusťovadlo xantanová guma, aróma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, farbivá E-122 - môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí a brilantná modrá .

CARBOSNACK príchuť bitter lemon - voda, glukóza, maltodextrín, taurín, glycín, zahusťovadlo xantanová guma, regulátory kyslosti kyselina jablčná a kyselina citrónová, emulzie bitter lemon (aróma, farbivá E-102 a E-110 - môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí) , konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.