+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Činky Činky na aerobic

Spokey SANDI posilňovacie závažie s úchytmi 2 kg

Spokey SANDI posilňovacie závažie s úchytmi 2 kg

výhodnějšie o 32%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13627|Značka: Spokey

Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI 2 kg

skladom 1 ks - 30.4. u vás

10,30 € s DPH
  • Popis
  • Poraďna0

Spokey SANDI posilňovacie závažie s úchytmi 2 kg:

Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI 2 kg
- má úchyty, ktoré uľahčujú cvičenie a prenášanie závaží,
- jedná sa o druh medicinbalu s madlami - cvičenia s medicinbalom posilňujú svaly, pružnosť tela, ovplyvňujú celkovú kondíciu, zvyšujú rozsah pohybov a výrazne urýchľujú spaľovanie tukov,
- je to dynamickejšia náhrada ketl-belov či činiek, pretože cvičenie so závažím s úchytmi vyžaduje dodatočnú stabilizáciu pohybu a udržanie rovnováhy.

Posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI je vybavenie, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej domácej posilňovni. Cvičenie so sandbagom umožňuje rovnomerné spevnenie a tvarovanie postavy vďaka väčšiemu zapojeniu hlbokých svalov, ako pri tréningu s tradičným náradím ako sú činky či ketl-bely. Vaky sú naplnené ťažkým pieskom, ktorý vás núti udržovať rovnováhu a stabilitu počas cvičenia.

Kombinácia medicinbalu a ketl-belu
Spokey SANDI je produkt, ktorý funguje podobne ako medicinbal s úchytmi na jednoduchšie cvičenie a prenášanie. Powerbag vyžaduje od našich svalov neustále napätie, vďaka čomu cvičenie so SANDI je veľmi efektívne. Pravidelný tréning posilňuje svaly, zlepšuje pružnosť tela, ovplyvňuje celkovú kondíciu, zvyšuje rozsah pohybov a výrazne urýchľuje spaľovanie tukového tkaniva. Vďaka tomu je posilňovacie závažie s úchytmi Spokey SANDI ideálne ako pre tých, ktorí ešte len začínajú s posilňovaním, tak aj pre tých, čo radi cvičia na 200%!

Domáci tréning s vášňou
Používanie závaží s úchytmi Spokey SANDI 2 kg vám spestrí domáci tréning. Vyžaduje od užívateľa väčšiu dynamickú silu ako pri zdvíhaní činiek či ketl-belov s rovnakej hmotnosťou.

Parametre:
materiál: nylon, mesh
výplň: ťažký piesok
hmotnosť: 2 kg
rukoväte pre ľahké cvičenie
balenie obsahuje 1 ks závažia

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole