+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Batohy Batohy turistické 30-50L

Batoh Husky Marney 30l čierna

Batoh Husky Marney 30l čierna

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12714|Značka: Husky

Na prvý pohľad nezameniteľný turistický batoh s čistým dizajnom. Marney je skvelým príkladom toho, že aj batožina môže urobiť dostatočnú parádu a zároveň byť naozaj praktickým doplnkom.

vypredané

Tento tovar bol 13.09.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Batoh Husky Marney 30l čierna:

Na prvý pohľad nezameniteľný turistický batoh s čistým dizajnom. Marney je skvelým príkladom toho, že aj batožina môže urobiť dostatočnú parádu a zároveň byť naozaj praktickým doplnkom. Tento model využijete najlepšie pre všedný mestské nosenie či pre bežnú turistiku. Kvalitné použité materiály a moderná konštrukcia sú aj tu zárukou vysokej odolnosti ale aj nízkej hmotnosti, ktorá zaisťuje pohodlie pri jeho nosení. Výbava batohu Marney: anatomicky tvarovaný chrbtový systém AMS, priedušné polstrovanie na anatomicky tvarovaných ramenných a bedrových popruhoch, dve hlavné komory, bedrový pás, hrudný popruh, bočné vrecká, bočné kompresné popruhy, pláštenka Na prvý pohľad nezameniteľný turistický batoh s čistým dizajnom. Marney je skvelým príkladom toho, že aj batožina môže urobiť dostatočnú parádu a zároveň byť naozaj praktickým doplnkom. Tento model využijete najlepšie pre všedný mestské nosenie či pre bežnú turistiku. Kvalitné použité materiály a moderná konštrukcia sú aj tu zárukou vysokej odolnosti ale aj nízkej hmotnosti, ktorá zaisťuje pohodlie pri jeho nosení.

Výbava batohu Marney: anatomicky tvarovaný chrbtový systém AMS, priedušné polstrovanie na anatomicky tvarovaných ramenných a bedrových popruhoch, dve hlavné komory, bedrový pás, hrudný popruh, bočné vrecká, bočné kompresné popruhy, pláštenka

ŠPECIFIKÁCIA
Objem: 30 l
Hmotnosť: 1100 g
Rozmery: 56 × 30 × 18 cm
Materiál: 420D RipStop Nylon + 600D Polyester s vodeodolným záterom
Video pro Batoh Husky Marney 30l čierna:

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.