+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Lyže Lyže Zjazdové lyže Fun

Lyže Sporten STRINGER set / UNI 99cm

Lyže Sporten STRINGER set / UNI 99cm

-3%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13094|Značka: Sporten

Zosobnenie carvingu. Lyže je alternatívny, umožňujúci tvorivý prístup k pohybu na snehu. Preferuje obratnosť, jazdu na hrane v oblúkoch s minimálnym polomerom. Dodáva sa s doskou Carve a viazaním UNI.

vypredané

Tento tovar bol 05.10.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Lyže Sporten STRINGER set / UNI 99cm:

Zosobnenie carvingu. Lyže je alternatívny, umožňujúci tvorivý prístup k pohybu na snehu. Preferuje obratnosť, jazdu na hrane v oblúkoch s minimálnym polomerom. Dodáva sa s doskou Carve a viazaním UNI. Mrštná a živá lyža, ktorá poslúchne a pritom je skvele pevná, keď sa rúti medzi prekážkami. Záleží na majiteľovi, kde si predstaví trať. Lyže Sporten STRINGER sa dodáva s doskou Carve a viazaním UNI.
Sklznica HM Graphite Base

Prednosťou lyže Stringer je ľahké naučenie carv štýlu a možnosť zmenu nastavenia veľkosti lyžiarske topánky bez použitia náradia.
Lyže s krátkymi hranami pre milovníkov improvizácie, skúsených funcarvery aj začiatočníkov. Ideálne ako ďalšie lyže do rodiny, ale tiež je ocenia školy pre lyžiarske výcviky. Pre maximálne využitie vlastnosti lyže je použitá doska o výške 5 cm.
Užijete si rýchle, krátke oblúčiky i veľké a dlhé oblúky, vykružené cez celú zjazdovku. Pretože sa na funcarvingu používajú krátke lyže, budete o dosť obratnejšie a tiež šikovnejší. Nie nadarmo sa hovorí, že tieto lyže sú vhodné nielen pre zdatných lyžiarov - milovníkov carvingu, ale aj pre začiatočníkov.

PolyFly - Špeciálna PU kompozit, plniaci funkciu jadra a tlmiaci vibrácie.
Dĺžka: 99 cm

využitie: funcarvingu
Jazda bez paličiek v zatvorených oblúkoch s maximálnym náklonom tela dovnútra oblúka. Skoršie označenie je tiež Freecarving, alebo Extremcarving. Špeciálnym druhom je Handcarving (dotyk snehu rúk) a Bodycarving (dotyk snehu telom). Vhodné lyže - s rádiusom do cca 13m, platí čím menej tým lepšie (slalomky, shortcarver)
lyze-Sporten-Stringer-set-uni-99cm

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.