+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Zimné športy Zimné korčule Zimné korčule pánske

Hokejové korčule Tempish Revo DSX

Hokejové korčule Tempish Revo DSX

výhodnějšie o 57%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 9762|Značka: Tempish

Hokejový komplet REVO DSX je určený pre aktívnych hokejovej hráčov stredných a vyšších súťaží.

vypredané

Tento tovar bol 09.02.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna1
  • Podobné

Hokejové korčule Tempish Revo DSX:

Hokejový komplet REVO DSX je určený pre aktívnych hokejovej hráčov stredných a vyšších súťaží.
Topánka je vyrobená z veľmi odolného, ??tvrdého termoplastu CYBER 385. Celý skelet topánky je anatomicky natvarovanie z jedného kusu. Použitá technológia a materiály prináša hráčom podstatne lepší komfort, zvýšenú pevnosť topánky, lepšiu ochranu chodidla a predovšetkým podstatné odľahčenie topánky.

Vonkajší materiál (technický fine-micro nylon) je špeciálne upravený technológiou "SLIDE waterproof", aby nenasávalo vodu a nezvyšoval hmotnosť topánky. Vnútorný materiál - CAMBRA brushed nylon je savý materiál, ktorý pomáha odvodu vlhkosti z chodidla, v topánke je vložená anatomická vkladacia stielka, ktorá zaisťuje stabilné fixáciu chodidla v topánke.

Konštrukciou, použitými materiálmi a technológiou výroby bolo dosiahnuté vynikajúcich vlastností topánky, ktorá si zachováva vysokú pevnosť a pritom veľmi komfortný pocit pri hre a výbornú a istú ovládateľnosť a to všetko za veľmi priaznivé hmotnosti. Tvar škrupiny je až extrémne anatomický tvarovaný pomocou technológie MEMORY OPTIMAL FIT, predovšetkým vnútorný priestor topánky v oblasti členkov a Achillovej šľachy. Tento vnútorný tvar škrupiny spoločne s bandážou s pamäťou CLEERON 013S a CLEERON MEMORY v dvoch vrstvách zaisťuje pevné a pohodlnú fixáciu nohy v topánke. Vysokopevnostné šnúrky sú voskované pre zamedzenie povoľovanie pri hre. Pevnosť celého kompletu zvyšuje tenká podošva z extra tvrdého a húževnatého nylonu. Komplet je vybavený robustný korčúľ TEMPISH GO-TO s vymeniteľným britom. Nosná časť korčule je z materiálu CORDURA (Dupont nylon). Materiál ostria zo šľachtené ocele, tepelne upravený na tvrdosť HRC 54 až 55.


Odporúčané použitie: Amatérske športové použitie, rekreačný šport
Vonkajší materiál: Špeciálny rezistentný PVC - (light-flexi 3D) odolné voči absorpcii vody, húževnaté do teploty -25 ° C, výborne kopírujú skelet topánky, technický fine-micro nylon
Vnútorný materiál: CAMBRA 26Z brushed nylon, anatomická vkladacia stielka
Konštrukcia jazyku: anatomický dvojdielny jazyk, 3D konštrukcia, materiál - špeciálne rezistentné PVC - (light-flexi 3D) + filc 9mm
Konštrukcia: Extrémne anatomický tvar topánky v oblasti členkov, vystužený jednodielnou škrupinou z materiálu CYBER 385. Technológia výroby: MEMORY OPTIMAL FIT pre pevnú a pohodlnú fixáciu nohy v topánke s pamäťou
Výstelka: Anatomická bandáž s pamäťou CLEERON 013S v dvoch vrstvách
Nôž: TEMPISH GO-TO, konštrukcia s vymeniteľnými britom, nosná časť britu z materiálu CORDURA
Systém zapínania: Šnúrky majú špeciálnu povrchovú protišmykovú úpravu


Délka vnitřního prostoru boty:

vel.: 40 - 25,4 cm

vel.: 41 - 26,2 cm

vel.: 42 - 26,9 cm

vel.: 43 - 27,5 cm

vel.: 44 - 28,5 cm

vel.: 45 - 29 cm

vel.: 46 - 29,5 cm

vel.: 47 - 30,5 cm

Pri tepelnom tvarovaní je dôležité postupovať presne podľa nižšie uvedených pokynov, predídete tak nenávratnému poškodeniu korčúľ!

K tepelnému tvarovaniu je potrebné použiť buďto špeciálnu vypekaciu pec, ktorá je určená presne na tento účel, alebo klasickú elektrickú teplovzdušnú rúru. V žiadnom prípade k tvarovaniu nepoužívajte plynovú rúru - došlo by tým k nenávratnému poškodeniu korčúľ!

1. Povoľte šnúrky

Ako prvý krok je veľmi dôležité povoliť šnúrky a pripraviť ich tak, aby ste mohli čo najrýchlejšie korčule obuť a šnúrky utiahnuť pokiaľ sú korčule prehriate.

2. Predhrejte rúru
Nastavte teplotu na peci, alebo na elektrickej teplovzdušnej rúre na teplotu 75 až 80 °C. Pokiaľ sa vám pec (rúra) predhrieva vyberte z korčúľ vnútorné vložky.

3. Vložte korčule do rúry
Ako náhle je pec (rúra) predhriata na danú teplotu, vložte korčule dovnútra. Je dôležité, aby sa korčule ani držiak noža nedotýkali žiadnej časti rúry. Odporúčame zasadiť nôž do dreveného hranola s drážkou. Korčule nahrievajte maximálne 2 až 3 minúty!

4. Rýchlo obujte korčule
Vyberte korčule z rúry, posaďte sa na stoličku (kolená v uhle 90 °), vložte do korčúľ vložky. Obujte si korčule  a použite ponožky, ktoré štandardne používate pri hre. Chodidlo hneď zatlačte čo najviac so päty. Tieto kroky je potrebné urobiť v čo najkratšom časovom úseku.

5. Utiahnite šnúrky
Teraz začnite uťahovať šnúrky. Celú korčuľu pevne dotiahnite od špičky cez nárt nad členok až po poslednú dierku (Očko). Šnúrky uťahujte smerom do strany, nie hore. Pri uťahovaní smerom nahor by ste mohli na rozohriatej korčuli spôsobiť nenávratné škody!

6. Zostaňte sedieť
Teraz zostaňte sedieť, kolená majte stále pokrčené v uhle 90 ° nechajte si korčule cca 25 minút na nohách. Po uplynutí tejto doby vytiahnite šnúrky z posledných troch očiek.

8. Hotovo
Korčule si čo najopatrnejšie vyzujte. Myslite na to, že sú stále teplé a neopatrným zaobchádzaním by sa mohli zdeformovať. Korčule nechajte vychladnúť a ešte ich minimálne na 12 hodín nechajte vyzrieť pri bežnej izbovej teplote.

Vložiť otázku

Poraďna

avatar uživatele

Michaela  —  před 7 lety (03.02.2017,04:12)1

Dobrý den, jakou mají prosím stélku pánské zimní brusle vel. 46 a 47? Předem děkuji

Manvel

Dobrý den, délka vnitřního prostoru brusle je u velikosti:46 - 29,5 cm, vellikost:47 - 30,5 cm.

manvel - před 7 lety (03.02.2017,09:30)

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.