+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Vypletené koleso Kostka 26" MAX (HK 6524 RS, DRAGON)

Vypletené koleso Kostka 26" MAX (HK 6524 RS, DRAGON)

-6%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12447|Značka: Kostka

Vypletené koleso, ktorým sú osadené modely Kostka MAX alebo kolobežky s rozstupom vidlice 65 mm.

vypredané

Tento tovar bol 02.08.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0

Vypletené koleso Kostka 26" MAX (HK 6524 RS, DRAGON):

Vypletené koleso, ktorým sú osadené modely Kostka MAX alebo kolobežky s rozstupom vidlice 65 mm.
Bicykel je opatrené dvojstenným ráfikom Remerx DRAGON, ktorý je vybavený bezpečnostným systémom SCR (zosilnená stena ráfika) a taktiež systémom GBS (sústruženie brzdná plocha), pre zvýšený brzdný účinok.
Na bicykloch používame náboja vlastnej konštrukcie. Táto konštrukcia nábojov KOSTKA bola vyvinutá s ohľadom na vysokú funkčnosť, ale aj ľahkú údržbu. Plávajúce uloženie priemyselných ložísk zaručuje ich permanentné presné predpätie, preto nie je nutné vykonávať žiadne zložité nastavovanie náboja. Možnosť jednoduchého vybratia koncoviek nábojov potom umožňuje jednoduchú údržbu. Vnútorná časť nábojov kocka neobsahuje žiadne závity ani ďalšie koncentrátory napätia, vďaka tomu sú náboje ďaleko trvanlivejšie a nie sú náchylné na únavový lom osičky. K výrobe CNC obrábaných nábojov KOSTKA využívame vysokopevnostné zliatinu hliníka.
Aby sme mohli plne využívať výhody priameho výpletu, vyvinuli sme náboj s konštrukciou radial pre priame lúče, zosilnili sme tiež miesto pre upevnenie lúča a výplet je tak možné napínať vyššími silami. Pri prípadnom defekte lúča, ho možno ľahko vybrať bez špeciálneho náradia, keďže koncovky náboje nie sú upevnené závitom, ale iba na o-krúžku. Oproti lúčom s ohybom disponujú priame lúče vyššou pevnosťou v mieste upevnenia. Priamy výplet má tiež vyššiu tuhosť a poskytuje tak lepšie jazdné vlastnosti.
Ložisko LLU-5K použité na týchto bicykloch od japonského výrobcu NTN disponuje spoľahlivosťou, istotou a dlhou životnosťou bez nutnosti časté údržby. Plastové tesnenie s nízkym odporom poskytuje maximálnu ochranu proti nečistotám. Ložisko je plnené špeciálnym mazivom.

Rozteč náboje: 65 mm
ETRTO: 559x19
Počet lúčov: 24
Rozmer: 26 "

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.