+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Vitamíny a minerály

Nutrend Magneslife Strong 20 x 60 ml

Nutrend Magneslife Strong 20 x 60 ml

-6%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12262|Značka: Nutrend

Veľká dávka (375 mg) rýchlo vstrebateľné tekutej formy horčíka, obohatené o vitamín B6. Športovci tento produkt využívajú ako pomocníka pri akútnych prípadoch jeho nedostatku.

vypredané

Tento tovar bol 11.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Nutrend Magneslife Strong 20 x 60 ml:

Veľká dávka (375 mg) rýchlo vstrebateľné tekutej formy horčíka, obohatené o vitamín B6. Športovci tento produkt využívajú ako pomocníka pri akútnych prípadoch jeho nedostatku. Deficit horčíka sa môže prejavovať vzostupom kŕčov, malátnosti, alebo napríklad bolesťou hlavy. Vplyvom náročné fyzickej aktivity, diétneho pochybenia alebo vplyvom stresu môže dochádzať v organizme k zníženiu hladiny horčíka. Vysoko účinný roztok horčíka pomôže rýchlo doplniť hladinu tohto dôležitého minerálu v tele. Spolu s vitamínom B6 prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy, ďalej k elektrolytické rovnováhe, podporuje energetický metabolizmus, prispieva k normálnej funkcii nervového systému. Magnézium tiež prispieva k normálnej syntéze proteínov a činnosti svalov.

vysoká vstrebateľnosť
tekutá forma
vitamín B6
bez cukru

Horčík pomáha znížiť mieru únavy a vyčerpania, prispieva k rovnováhe elektrolytov a k normálnemu energetickému metabolizmu.

Odporúčané dávkovanie: v prípade prípravy na dlhotrvajúci fyzický výkon dávkujte 2 - 3 dni pred očakávanou záťažou pred spaním. Pri dlhotrvajúcom alebo náročnom výkone majte dávku vždy pri sebe a použite v prípade potreby. Maximálne 1 shot denne. Neprekračujte doporučené dávkovanie!

MAGNESLIFE STRONG balenie:
20 x 60 ml

Použitie: podávajte vyliatím obsahu fľaštičky do úst alebo zriedením jej obsahu do vody. Po otvorení určené na okamžitú spotrebu. Pred použitím pretrepte! Prípadný mierny sediment je prirodzenou vlastnosťou výrobku a nie je na závadu.

Upozornenie: Doplnok stravy a sladidlami. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti. Ukladajte mimo dosahu detí! Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, chráňte pred mrazom.

Zloženie MAGNESLIFE STRONG: voda, citronan horečnatý, regulátor kyslosti kyselina citrónová, konzervanty kyselina sorbová a benzoan sodný, sladidlo acesulfam K, pyridoxín hydrochlorid, sladidlá sukralóza a steviol-glykozidy.
  100 ml 1 dávka - 60 ml
horčík 625 mg = 167% * 375 mg = 100% *
vitamín B6 16,7 mg = 1193% * 10 mg = 714% *
* Referenčná hodnota príjmu.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.