+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Stimulanty a energizéry

Nutrend Enduro BCAA Complex 120 kapslí

Nutrend Enduro BCAA Complex 120 kapslí

-6%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8787|Značka: Nutrend

Esenciálne rozvetvené aminokyseliny sú v tomto produkte obohatené o L-karnosin, aminokyselinu L-alanín a obľúbený L-karnitín. Produkt BCAA COMPLEX je vhodný na použitie v období náročné športové aktivity.

vypredané

Tento tovar bol 11.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

15+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend Enduro BCAA Complex 120 kapslí:

Esenciálne rozvetvené aminokyseliny sú v tomto produkte obohatené o L-karnosin, aminokyselinu L-alanín a obľúbený L-karnitín. Produkt BCAA COMPLEX je vhodný na použitie v období náročné športové aktivity. Nová receptúra ??v sebe nesie významné množstvo vitamínu B1, ktorý prispieva k energetickému metabolizmu a normálnu funkciu srdca. Ďalej je tu obsiahnutý vitamín B6, ktorý prispieva k zníženiu únavy.

BCAA COMPLEX sa hodí do kombinácie napríklad s produktmi ISODRINX 750 ml, CARBOSNACK alebo VOLTAGE ENERGY BAR.
 
BCAA
L-Karnitín
L-Alanín
L-Karnosin
Vitamín B1, B6

Odporúčané dávkovanie: 6 kapsúl (3 g BCAA) pred výkonom. Pri menej náročných aktivitách možno rozdeliť, 3 kapsule pred a 3 kapsule po výkone. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Použitie: podľa odporúčaného dávkovania postupne prehltnite kapsuly a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 ° C a spotrebujte do 3 mesiacov.
 
Upozornenie: Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Zloženie: L-leucín, L-izoleucín, L-valín, želatínová kapsula (želatína, farbivá oxid titaničitý a oxid železa), L-karnitín tartrát, L-alanín, L-karnozín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.