+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Športová výživa Stimulanty a energizéry

Nutrend Acceler 60 tablet

Nutrend Acceler 60 tablet

-7%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10484|Značka: Nutrend

ACCELER je určený pre tých, ktorí chcú ešte viac podporiť svoj výkon.

vypredané

Tento tovar bol 10.05.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0

Nutrend Acceler 60 tablet:

ACCELER je určený pre tých, ktorí chcú ešte viac podporiť svoj výkon. Obsahuje trojzložkovú formulu účinných látok (AAKG, L-citrulín malát, extrakt Gynostemma pentaphyllum) a L-arginín prispievajúce k tvorbe oxidu dusnatého (NO), ktorý sa podieľa na vazodilatácii (rozšírení ciev) a uvoľnení ciev. Prispieva tak k lepšej distribúcii kyslíka, živín, vitamínov a ďalších činiteľov v organizme.

ACCELER je určený pre: vytrvalostných športovcov na zvýšenie produkcie NO, ktorý prispieva k vazodilatácii (rozšírenie ciev).AAKL
Citrulín malát
Gynostemma
pentaphyllumACCELER odporúčané dávkovanie: záťaž do 60 minút: 2 tablety cca 45 min pred začiatkom fyzického výkonu. Záťaž nad 60 minút: 2 tablety 45 minút pred začiatkom a ďalšie 2 tablety v polovici fyzického výkonu. Maximálna denná dávka sú 4 tablety. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
 
ACCELER použitie:
podľa odporúčaného dávkovania postupne prehltnite tablety a zapite dostatočným množstvom vody. Tabletu nehryzte! Po otvorení skladujte pri teplote do 25 ° C a spotrebujte do 3. mesiacov.
 
Upozornenie:  
Výživový doplnok pre športovcov.
Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím a skladovaním.

ACCELER zloženie:
L-arginín-alfa-ketoglutarát, L-citrulín malát, stabilizátor mikrokryštalická celulóza, emulgátor sorbitol, extrakt Gynostemma pentaphyllum (80% gypenosidov), stabilizátor stearan horečnatý.

Cena snížena z důvodu blížícího se termínu minimální trvanlivosti (23.11.2017)

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.