+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Spacáky Spacie vaky Outdoor

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C

-4%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 6046|Značka: Husky

Spací vak Husky Mantilla. Výrobné materiály spacích vakov Husky Outdoor zaručujú nadštandardný komfort aj pri modeloch, ktoré nie sú primárne určené do extrémnych podmienok.

vypredané

Tento tovar bol 29.11.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spacák Husky Outdoor Mantilla -5°C:

Spací vak Husky Mantilla. Výrobné materiály spacích vakov Husky Outdoor zaručujú nadštandardný komfort aj pri modeloch, ktoré nie sú primárne určené do extrémnych podmienok. Model Mantilla -5 ° C je doma všade tam, kde síce nepanujú extrémne podmienky, ale stále je cenená kvalita a komfort. Ak teda od jari do neskorej jesene trávite veľa času túlaním v prírode, bude práve vám tento spací vak znamenitú oporou. Svojimi parametrami balansuje síce okolo hodnôt nulové teplotné hranice, napriek tomu je ako trojsezónny plne využiteľný. Nadstandartního pohodlie a odolnosti voči prípadnej vonkajšie nepohode bolo tradične dosiahnuté použitím perfektných materiálov.
Spací vak Mantilla -5 ° C je ideálnou voľbou pre vodákov či nadšencov do trekingu a turistiky. Jeho súčasťou je systém pravého a ľavého zipsu, pozdĺžne zapínanie, sťahovanie okolo hlavy, obojstranný zips, ale aj ďalšie nevyhnutnosti ako napríklad zatepľovací golier, kapsičky na drobnosti či kompresný obal.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.