+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g

-7%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8320|Značka: Aminostar

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje rýchle sacharidy, ktoré doplnia glykogénové zásoby takmer okamžite a stredne rýchle a pomalé sacharidy pre obnovenie energetických zásob po fyzickom výkone.

vypredané

Tento tovar bol 11.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Aminostar Whey Gainer Actions 1000g:

Aminostar Whey Gainer Actions obsahuje rýchle sacharidy, ktoré doplnia glykogénové zásoby takmer okamžite a stredne rýchle a pomalé sacharidy pre obnovenie energetických zásob po fyzickom výkone. Nápoj je doplnený o spektrum aminokyselín, obsiahnutých v srvátkovom proteínu. Zdrojom aminokyselín sú proteíny, ktoré sú potrebné pre udržiavanie a rast svalových tkanív.

Aminostar - prekonávajte svoje hranice! Výrobky značky Aminostar sú odporúčané Medzinárodnou Asociáciou pre naturálnu kulturistiku INBA Europe a Českou spoločnosťou pre naturálny šport.

Zloženie: sušená srvátka (z mlieka), kryštalická fruktóza, dextróza, maltodextrín, hydrolyzát kolagénu, kakaový prášok (u príchute čokoláda), sójový lecitín, zahusťovadlo: xanthan, vitamínový a minerálny premix (fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid chromitý, difosforečnan železitý , chlorid draselný, glukonát meďnatý 1%, fosforečnan horečnatý, síran manganatý, chlorid sodný, citrát sodný, molybdénan sodný, seleničitan sodný, glukonát zinočnatý, kyselina askorbová (vitamín C), tokoferol acetát (vitamín E), nikotínamid, retinol acetát (vitamín A), pantothenan vápenatý (vitamín B5), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), tiamín-mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D3), riboflavín (vitamín B2), kyanokobalamín (vitamín B12), foláty (kyselina listová ), biotín), aróma, farbivá (u príchute jahoda - extrakt z červenej repy)

Dávkovanie: 50g (1 odmerka) prášku dôkladne rozmiešajte v šejkri naplnenom 3-4 dl pitnej nesýtenej vody. Prijmite 1-2x denne s minimálnym odstupom 2 hodín.

Upozornenie: Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na používanie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Nevhodné pre osoby s intoleranciou laktózy.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.