+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Rotopedy Recumbent

Recumbent inSPORTline Omahan RMB

Recumbent inSPORTline Omahan RMB

Katalogové číslo: 12513|Značka: Insportline

Robustný recumbent s vysokou nosnosťou, nízkym nástupom a bohatou funkčnou výbavou, vďaka ktorej si každý v pohodlí svojho domova príde na svoje!

skladom externý sklad >10 ks - do 6.5. u vás

769,00 € s DPH

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Recumbent inSPORTline Omahan RMB:

Robustný recumbent s vysokou nosnosťou, nízkym nástupom a bohatou funkčnou výbavou, vďaka ktorej si každý v pohodlí svojho domova príde na svoje! Recumbent inSPORTline Omahan RMB je vysoko kvalitný rotoped s praktickou funkčnou výbavou. Vďaka robustnej konštrukcii s nosnosťou až 150 kg je aj napriek svojej nízkej hmotnosti 53 kg veľmi stabilný, takže si aj používatelia so zníženou pohyblivosťou môžu stroj užiť naplno. Splní všetky vaše očakávania - dostanete sa s ním rýchlo do kondície, zhodíte nadbytočné kilá a posilníte svalstvo nôh. A to všetko v pohodlí domova.

Trenažér je vybavený 9 kg ťažkým zotrvačníkom pre plynulý chod a magnetickým brzdným systémom s 32 elektronicky ovládanými úrovňami odporu. Súčasťou výbavy je aj držiak na tablet, ktorý si môžete zároveň cez USB port nabiť. Samozrejmosťou je aj veľmi komfortné sedadlo a vďaka výborne navrhnutej konštrukcii vám tento recumbent zaistí jednoduché nastupovanie s nástupom len niekoľko centimetrov nad zemou! Elektromagnetický brzdný systém zaisťuje maximálne tichý chod a tepovú frekvenciu si postrážite pomocou snímačov na držadlách alebo hrudnom páse (nie je súčasťou balenia).

 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Recumbent inSPORTline inCondi R60i

Prepojenie s iOS a Android aplikáciami, nosnosť 150 kg, 9 kg záťažové koleso, elektronické ovládanie záťaže, systém BeltDrive.
skladom externý sklad (>10 ks)
799,00
doprava zadarmo
Predĺžená záruka