+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Posilňovacie stroje Posilňovacie stroje na brucho

Posilovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual

Posilovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10306|Značka: Insportline

K posilneniu stredu tela, vytvaruje hornú, strednú aj spodnú časť brucha, nenamáha chrbát, nastaviteľná úroveň odporu, podporuje správny priebeh pohybu, optimálne zaťažovanie, opierka hlavy.

vypredané

Tento tovar bol 20.02.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Posilovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual:

K posilneniu stredu tela, vytvaruje hornú, strednú aj spodnú časť brucha, nenamáha chrbát, nastaviteľná úroveň odporu, podporuje správny priebeh pohybu, optimálne zaťažovanie, opierka hlavy. Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual je pomôcka pre posilnenie brušných svalov, ktorá je určená prevažne pre začiatočníkov, ktorí majú brušné svaly oslabené. Ponúka účinný a rýchly spôsob, ako posilniť stred tela a vytvarovať horné, stredné i spodnú časť brucha vrátane šikmých brušných svalov. Stroj umožňuje vykonávať až 6 rôznych cvikov. Sedy ľahy, sklapovačky, mosty, kľučky, bicepsové a tricepsové kľuky, nožnice a ďalšie kardiovaskulárne cviky, ktoré posilní Vaše telo a podporí spaľovanie. Cvičenci tento stroj pomáha v správnom prevedení cviku a spevnenie brušného svalstva bez negatívnych dopadov na chrbát. Dosiahnete tak výsledky, ktorých by ste nedocielili ani po stovke klasických sedov-ľahov. Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual podporuje správny priebeh pohybu s optimálnym zaťažovaním medzistavcových platničiek a kĺbov. Navyše opierka hlavy umožňuje efektívne posilňovať brucho bez toho, aby sa namáhali krčné svaly.

Konštrukcia je vyrobená z odolného oceľového materiálu, čo zaručuje vysokú stabilitu a nosnosť. Tajomstvo posilňovača brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual spočíva v jeho účinnom odporu, ktorý núti svaly pracovať v oboch smeroch pri každom opakovaní a zaručuje, že pri každom cviku optimálne precvičíte svoje telo. Pritom ušetríte čas aj úsilie. Úspech sa skrýva v prepojených pružinách a možnosti precízneho nastavenia pomocou koliesok po oboch stranách, ktoré umožňujú nastavenie odporu. Medzi ďalšie prednosti patrí možnosť nastavenia obtiažnosti, mäkké polstrovanie valcov a protišmyková madlá. Navyše poteší možnosť zloženie, vďaka čomu môžete posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect Dual ľahko prakticky schovať a nebude Vám zaberať takmer žiadne miesto.


Technický popis:

pomôcka na posilnenie brušných svalov
určená prevažne pre začiatočníkov
rýchlo a účinne posilní stred tela
vytvaruje hornú aj spodnú časť brucha
účinný odpor núti svaly pracovať v oboch smeroch
možno nastaviť stupeň odporu
ponúka až 6 rôznych cvikov
pomáha k správnemu prevedenie cviku
nenamáha chrbát
podporuje správny priebeh pohybu
optimálne zaťažovanie medzistavcových platničiek a kĺbov
opierka hlavy chráni krčné svaly pred vypätím
hmotnosť: 5,9 kg
rozmery: d57 x S45 x V35 cm

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Kombinácia cviku dosky a sklápačiek , 4 úrovne obtiažnosti, vysoký efekt cvičenia , stabilná konštrukcia , LED computer ,
skladom externý sklad (>10 ks)
119,00
Pre cenu 114,20 € zadajte v košíku zľavový kód: 4c72