+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Fitness pomôcky Podložky na cvičenie, jogu Jóga valce a kruhy

Spokey Czakra jóga kruh korok, priemer 32,5 cm

Spokey Czakra jóga kruh korok, priemer 32,5 cm

-5%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12299|Značka: Spokey

Ľahká podložka určená pre celý rad cvičení. Neabsorbuje vlhkosť. Protišmykový povrch umožňuje pohodlné a bezpečné cvičenie užívateľa. Určené pre rekreačné amatérske cvičenie, né pre hromadné ...

vypredané

Tento tovar bol 25.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

100+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey Czakra jóga kruh korok, priemer 32,5 cm:

Ľahká podložka určená pre celý rad cvičení. Neabsorbuje vlhkosť. Protišmykový povrch umožňuje pohodlné a bezpečné cvičenie užívateľa. Určené pre rekreačné amatérske cvičenie, né pre hromadné ... Jóga kruh Spokey CZAKRA je relatívne novým doplnkom a univerzálne pomôckou, ktorá si získa uznanie medzi všetkými milovníkmi jogy či pilates. Je to dokonalý spôsob, ako si zlepšiť kondíciu, postavu a tiež ako sa zbaviť stresu po náročnom dni. Jogu môže cvičiť každý bez ohľadu na vek, hmotnosť alebo aktuálna fyzickú kondíciu.

Jóga kruh CZAKRA slúži na mnohé relaxačných aj posilňovacích pozícií. Vďaka pravidelnému cvičeniu s jóga kruhom môžete spevniť svoje telo a účinne rozmasírovať stuhnuté svaly. Cvičenie kruhom výrazne zlepšuje flexibilitu svalov, uvoľňuje svalové napätie a zlepšuje krvný obeh. Znižuje bolesti chrbta, pomáha stabilizovať chrbticu a zlepšiť správne držanie tela. Okrem iného podporuje aj prevedenie hlbokých ohybov vzad, ktoré stimulujú nervový systém. Jóga kruh ocení každý so sedavým zamestnaním.

Model Czakra je vyrobený z ekologických materiálov - odolného TPE a prírodného korku, ktoré vám poskytnú ešte väčší relax a zvýši pohodlie počas cvičenia. Priemer kruhu je 32,5 cm. Vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých.

parametre
priemer: 32,5 cm
ekologické materiály, korok + TPE

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.