+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Lyže Lyže Pánske zjazdové lyže

Zjazdové lyže Sporten Glider 4 19/20

Zjazdové lyže Sporten Glider 4 19/20

-6%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11751|Značka: Sporten

Allmountain lyže na rozbitú aj upravenú zjazdovku pre celodenné jazdenie. Ľahko zdvihnutá predná časť lyže (rocker) uľahčuje nájazd do oblúka a lepšie vedie aj v hlbokým snehu.

vypredané

Tento tovar bol 21.02.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Zjazdové lyže Sporten Glider 4 19/20:

Allmountain lyže na rozbitú aj upravenú zjazdovku pre celodenné jazdenie. Ľahko zdvihnutá predná časť lyže (rocker) uľahčuje nájazd do oblúka a lepšie vedie aj v hlbokým snehu. Drevené jadro zložené z výberového dreva zaručuje skvelú stabilitu. GLIDER 4 sa dodáva s doskou Allride PR base a viazaním Tyrolia PR11 MBS.

Použité technológie:

Štruktúrovaná vrchná fólia - Vrchný fólia plní estetickú funkciu a zvyšuje svoju štruktúrou odolnosť proti poškriabaniu.

NIVYLEN - Výrazne tvrdšie, ľahšie, pevnejšie, rozmerovo stabilnejšie a oveľa odolnejší voči mechanickému tlaku a náporom prostredie než polyetylén.

Woodcore - Drevené jadro, ktoré sa skladá z mnohých spojených lamiel výberového dreva pre zaistenie stability jadra. U bežeckých lyží navyše so vzduchovými kanálikmi pre odľahčenie.

Oceľové hrany - oceľové hrany na back country lyžiach výrazne uľahčujú ovládanie na zamrznutom povrchu, najmä pri zjazdoch. Vhodné najmä pre lyžovanie mimo upravené trate. Navyše výrazne predlžujú celkovú životnosť lyže.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.