+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Vodné športy Paddleboard Paddleboardy nosnosť od 160 kg

Rodinný paddleboard Aztron Nebula set

Rodinný paddleboard Aztron Nebula set

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12144|Značka: Aztron

Model 2019. Nosnosť do 210 kg. Zapojte sa do trendu pádlovanie aj vy s rodinou alebo kamarátom. Stabilný a veľký paddleboard až pre troch ľudí as kompletným príslušenstvom vám bude skvelým spoločníkom.

vypredané

Tento tovar bol 28.06.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna1
  • Podobné

Rodinný paddleboard Aztron Nebula set:

Model 2019. Nosnosť do 210 kg. Zapojte sa do trendu pádlovanie aj vy s rodinou alebo kamarátom. Stabilný a veľký paddleboard až pre troch ľudí as kompletným príslušenstvom vám bude skvelým spoločníkom. Nie je veľa outdoorových aktivít, kde sa môže spoločne zapojiť celá rodina. S paddleboard Aztron Nebula sa vám ďalšie možnosti otvoria. Stabilné doska až pre troch ľudí je jasnou voľbou pre všetkých milovníkov vody.> Vodné radovánky pre celú rodinu Aztron Nebula je board s vysokou nosnosťou až 210 kg, s ktorým si plno zábavy užije celá rodina. Protišmyková plochám dostatočne rozmerná pre dvoch dospelých a jedno dieťa. Na vodu tak môžete vyraziť s rodinou alebo kamarátom. Vďaka svojim rozmerom je SUP na hladine veľmi stabilný a ani v troch tak nebudete mať problémy s udržaním rovnováhy. Uprostředprkna je plutva navyše, ktorá pomáha držať smer. S paddleboard sa nemusíte báť vyjsť na akúkoľvek pokojnú vodnú plochu - poradí si s jazerom, rybníkom, priehradou aj morom. Krásne si tak spestríte domáce i zahraničné dovolenku.

Dve komory - extra pevnosť a maximálne bezpečie SUP Aztron Nebula je tvorený dvoma oddelenými komorami.
Vďaka tomu je celá konštrukcia pevnejšia (vnútorné steny doska spevňujú) a jazdné vlastnosti sa približujú nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žiadne prehýbaniu nehrozí. Dve oddelené komory tiež zvyšujú bezpečnosť paddleboard. V prípade nehody a úniku vzduchu z jednej z komôr sa s tou druhou bezpečne dostanete na breh.

Vychytávky, čo oceníte na vode i mimo nej
Paddleboard Aztron Nebula nie je len samotné doska. Disponuje množstvom doplnkov, ktoré spríjemnia samotnej pádlovania i napríklad prenos boardu. Pod elastické bungee šnúry môžete upevniť ľahký náklad, ktorý nechcete nechávať na brehu. Protišmyková EVA podložka s hlbokou "diamantovou" štruktúrou po takmer celej ploche dosky poskytne maximálnu grip a minimalizuje riziko pošmyknutia. Nemusíte sa ale báť ani keď k pošmyknutiu dôjde. K nohe a nerezovému D-krúžku jednoducho pripevníte bezpečnostné leash a paddleboard vám nikam neuplávajú. Iste poteší aj pätica pevných madiel pre pohodlné prenášanie supov.

Kompletné príslušenstvo pre dvoch v cene V balení nájdete všetko, čo pre vyrazenie na vodu môžete potrebovať - dve trojdielna hliníková pádla s nastaviteľnou dĺžkou, vysokotlakovú pumpu s tlakomerom aj nevyhnutné bezpečnostné Leash. To všetko navyše môžete vrátane složenéhopaddleboardu prenášať v pevnom batohu s pohodlnými ramennými popruhmi. Stačí tak hodiť batoh na chrbát a nič vám nebude brániť v ceste za dobrodružstvom.

Technický popis:
rozmerný paddleboard až pre troch ľudí
dvojkomorová konštrukcia
pre väčšiu pevnosť a maximálne bezpečie technológie "drop stitch" (vnútorný polyesterové vlákna)
vysoká nosnosť výborná stabilita
rozmerná protišmyková plocha
elastické bungee šnúry pre upevnenie ľahkého nákladu
nerezový D-krúžok pre uchytenie bezpečnostného lanka
2 odnímateľné plutvy s jednoduchou inštaláciou,
stačí nasunúť 5 madiel pre jednoduché prenášanie
maximálny tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: dvojvrstvový PVC, protišmykový EVA nášľap
rozmery dosky: 390 x 86 cm
hrúbka dosky: 15 cm
objem: 460 l
maximálna nosnosť: 210 kg
dve hliníková pádla, dva bezpečnostné leash, vysokotlakové pumpa s tlakomerom, batoh na prenášanie, dve plutvy a opravná sada súčasťou balenia

Vložiť otázku

Poraďna

avatar uživatele

Marek  —  před 4 lety (04.08.2019,07:39)1

Dobrý den, je možné zjistit hmotnost. A přibližně rozměry v přenosném batohu? Dík Marek

Manvel

Dobrý den, paddleboard není momentálně skladem, takže fyzicky to nelze ověřit, ale dle údajů od výrobce je váha 16 kg, rozměry batohu cca 103 x 35 x 45 cm.

manvel - před 4 lety (05.08.2019,08:04)

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Paddleboard Aqua Marina Super Trip

Model 2023-24. Nosnosť do 210 kg. Priestranný rodinný paddleboard pre 2 dospelých a 1 dieťa. Nosnosť 210 kg.
skladom externý sklad (>10 ks)
435,50
výhodnějšie o 24%
doprava zadarmo