+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Vodné športy Paddleboard Paddleboardy nosnosť do 140 kg

Paddleboard Aztron Mercury Set

Paddleboard Aztron Mercury Set

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12143|Značka: Aztron

Model 2019. Nosnosť do 140 kg. Stabilný, ľahký a ľahko ovládateľný paddleboard. Čo viac si priať? Trebárs kompletné príslušenstvo v cene. Užite si plno zábavy, relaxujte a spevnite pritom svalstvo.

vypredané

Tento tovar bol 20.03.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

50+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna1
  • Podobné

Paddleboard Aztron Mercury Set:

Model 2019. Nosnosť do 140 kg. Stabilný, ľahký a ľahko ovládateľný paddleboard. Čo viac si priať? Trebárs kompletné príslušenstvo v cene. Užite si plno zábavy, relaxujte a spevnite pritom svalstvo.
Aztron Mercury je všestranný board s vysokou nosnosťou až 140 kg. Je tak jasné, prečo je medzi zákazníkmi najobľúbenejšia. Je veľmi stabilný a výborne drží smer. Aj vďaka nízkej hmotnosti sa s ním zároveň na vode ľahko manévruje a ani prenášanie nie je problematické. Svojim tvarom a konštrukciou je tento SUP vhodný na akúkoľvek pokojnejšie vodnú plochu. Bez starostí budete môcť vyraziť na more, jazero alebo priehradu. Ľahko si ale poradí aj s pokojnou riekou. Mercury je skvelou voľbou pre pokročilých aj pre tých, ktorí sa do sveta paddleboarding ešte len vydávajú.

Dve komory - extra pevnosť a maximálne bezpečie
SUP Aztron Mercury je tvorený dvoma oddelenými komorami. Vďaka tomu je celá konštrukcia pevnejšia (vnútorné steny doska spevňujú) a jazdné vlastnosti sa približujú nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žiadne prehýbaniu nehrozí. Dve oddelené komory tiež zvyšujú bezpečnosť paddleboard. V prípade nehody a úniku vzduchu z jednej z komôr sa s tou druhou bezpečne dostanete na breh.

Vychytávky, čo oceníte na vode i mimo nej
Paddleboard Aztron Mercury nie je len samotné doska. Disponuje množstvom doplnkov, ktoré spríjemnia samotnej pádlovania i napríklad prenos boardu. Pod elastické bungee šnúry môžete upevniť ľahký náklad, ktorý nechcete nechávať na brehu. Protišmyková EVA podložka s hlbokou "diamantovou" štruktúrou po takmer celej ploche dosky poskytne maximálnu grip a minimalizuje riziko pošmyknutia. Nemusíte sa ale báť ani keď k pošmyknutiu dôjde. K nohe a nerezovému D-krúžku jednoducho pripevníte bezpečnostné leash a paddleboard vám nikam neuplávajú. Iste poteší aj pevné madlo pre pohodlné prenášanie supov.

Kompletné príslušenstvo v cene
V balení nájdete všetko, čo pre vyrazenie na vodu môžete potrebovať - trojdielne hliníkové pádlo s nastaviteľnou dĺžkou, vysokotlakovú dvojčinnou pumpu s tlakomerom aj nevyhnutný leash (bezpečnostné lanko). To všetko navyše môžete vrátane zloženého paddleboard prenášať v pevnom batohu s pohodlnými ramennými popruhmi. Stačí tak hodiť batoh na chrbát a nič vám nebude brániť v ceste za dobrodružstvom.

Technický popis:
všestranný paddleboard
dvojkomorová konštrukcia pre väčšiu pevnosť a maximálne bezpečie
technológia "drop stitch" (vnútorný polyesterové vlákna)
vysoká nosnosť
výborná stabilita
nízka hmotnosť
rozmerná protišmyková plocha
elastické bungee šnúry pre upevnenie ľahkého nákladu
nerezový D-krúžok pre uchytenie bezpečnostného lanka
odnímateľná plutva s jednoduchou inštaláciou, stačí nasunúť
madlo pre jednoduché prenášanie
maximálny tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: dvojvrstvový PVC, protišmykový EVA nášľap
rozmery dosky: 330 x 81 cm
hrúbka dosky: 15 cm
objem: 306 l
maximálna nosnosť: 140 kg
hmotnosť : 12,5 kg
hliníkové pádlo, bezpečnostné leash, vysokotlakové dvojčinná pumpa s tlakomerom, batoh na prenášanie, plutva a opravná sada súčasťou balenia

Vložiť otázku

Poraďna

avatar uživatele

Honza  —  před 4 lety (30.01.2020,08:04)1

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaké jsou rozměry rozloženého pádla. Chtěl bych ho na přepravu dát do kufru, tal jestli se tam vejde. Díky. Honza.

Manvel

Dobrý den, rozložené pádlo má nejdelší kus dlouhý 88 cm.

manvel - před 4 lety (30.01.2020,10:02)

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Paddleboard Spartan SP-320-15S

Nosnosť do 140 kg. Paddleboard Spartan SP-320-15S je určený začiatočníkom aj pokročilým pre jazdy v pokojnejších vodách aj schádzaní
03/2024
208,90
výhodnějšie o 24%
doprava zadarmo