+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Vodné športy Paddleboard Paddleboardy nosnosť do 130kg

Paddleboard Aztron Lunar Set

Paddleboard Aztron Lunar Set

výhodnějšie o 22%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12142|Značka: Aztron

Model 2019. Nosnosť do 120 kg. Ľahký a ľahko ovládateľný SUP na akúkoľvek pokojnejšie vodnú hladinu, vhodný aj pre začínajúcich, kompletné príslušenstvo vrátane pádla v balení.

vypredané

Tento tovar bol 25.04.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna1
  • Podobné

Paddleboard Aztron Lunar Set:

Model 2019. Nosnosť do 120 kg. Ľahký a ľahko ovládateľný SUP na akúkoľvek pokojnejšie vodnú hladinu, vhodný aj pre začínajúcich, kompletné príslušenstvo vrátane pádla v balení. Ak je voda váš živel a nemôžete sa dočkať, až vyrazíte k moru alebo na najbližší rybník, paddleboard Aztron Lunar musíte mať so sebou! Plno zábavy uprostred krásnej prírody si s ním užije celá rodina. Na vodnej hladine aj skvele zrelaxujete a zároveň pádlováním spevníte svalstvo. Dokážete si predstaviť lepší formu aktívneho odpočinku?


Aztron Lunar váži iba 10 kg, ale to mu nič neuberá na jazdných vlastnostiach. Naopak. Vďaka nízkej hmotnosti a kratšej dĺžke je veľmi obratný a ľahko sa s ním manévruje. Širší doska zase zaručuje výbornú stabilitu a nosnosť až 120 kg. Lunar je vhodný na akúkoľvek pokojnejšie vodnú plochu. Bez starostí budete môcť vyraziť na more, jazero alebo priehradu. Ľahko si ale poradí aj s pokojnou riekou. Vďaka svojim menším rozmerom je ideálny aj pre juniorov a tých, ktorí sa s týmto populárnym športom ešte len zoznamujú. Naplno si ho ale užijete aj ako skúsený paddleboardista.

Dve komory - extra pevnosť a maximálne bezpečie
SUP Aztron Lunar je tvorený dvoma oddelenými komorami. Vďaka tomu je celá konštrukcia pevnejšia (vnútorné steny doska spevňujú) a jazdné vlastnosti sa približujú nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žiadne prehýbaniu nehrozí. Dve oddelené komory tiež zvyšujú bezpečnosť paddleboard. V prípade nehody a úniku vzduchu z jednej z komôr sa s tou druhou bezpečne dostanete na breh.

Vychytávky, čo oceníte na vode i mimo nej:
Paddleboard Aztron Lunar nie je len samotné doska. Disponuje množstvom doplnkov, ktoré spríjemnia samotnej pádlovania i napríklad prenos boardu. Pod elastické bungee šnúry môžete upevniť ľahký náklad, ktorý nechcete nechávať na brehu. Protišmyková EVA podložka s hlbokou "diamantovou" štruktúrou po takmer celej ploche dosky poskytne maximálnu grip a minimalizuje riziko pošmyknutia. Nemusíte sa ale báť ani keď k pošmyknutiu dôjde. K nohe a nerezovému D-krúžku jednoducho pripevníte bezpečnostné leash a paddleboard vám nikam neuplávajú. Iste poteší aj pevné madlo pre pohodlné prenášanie supov.

Kompletné príslušenstvo v cene:
V balení nájdete všetko, čo pre vyrazenie na vodu môžete potrebovať - trojdielne hliníkové pádlo s nastaviteľnou dĺžkou, vysokotlakovú dvojčinnou pumpu s tlakomerom aj nevyhnutný leash (bezpečnostné lanko). To všetko navyše môžete vrátane zloženého paddleboard prenášať v pevnom batohu s pohodlnými ramennými popruhmi. Stačí tak hodiť batoh na chrbát a nič vám nebude brániť v ceste za dobrodružstvom.

Technický popis:
všestranný paddleboard
dvojkomorová konštrukcia pre väčšiu pevnosť a maximálne bezpečie
technológia "drop stitch" (vnútorný polyesterové vlákna)
nízka hmotnosť a ľahká ovládateľnosť
rozmerná protišmyková plocha
elastické bungee šnúry pre upevnenie ľahkého nákladu
nerezový D-krúžok pre uchytenie bezpečnostného lanka
odnímateľná plutva s jednoduchou inštaláciou, stačí nasunúť
madlo pre jednoduché prenášanie
maximálny tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: dvojvrstvový PVC, protišmykový EVA nášľap
rozmery dosky: 297 x 81 cm
hrúbka dosky: 15 cm
objem: 270 l
maximálna nosnosť: 120 kg
čistá hmotnosť: 10 kg
hliníkové pádlo, bezpečnostné leash, vysokotlakové dvojčinná pumpa s tlakomerom, batoh na prenášanie, plutva a opravná sada súčasťou balenia

Vložiť otázku

Poraďna

avatar uživatele

Blanka  —  před 4 lety (04.07.2019,15:10)1

jaký je rozdíl mezi SUP s 1 flosnou a třemi? Hledám universální rodinný SUP na přehradu, popř. klidné moře. Cena cca 10tis.

Manvel

Dobrý den, pokud bude používat paddleboard pouze jedna osoba vybírejte prkno s nosností o 20 kg vyšší než je váha uživatele. Pokud chcete používat prkno jeden dospělí a jedno díte tak o 40 kg a vyšší nosností než je váha dospělé osoby. Pokud má prkno 3 nízké ploutve hodí se i na mělkou vodu např. řeka. Na běžné použití stačí paddleboard s jednou delší ploutví.

manvel - před 4 lety (08.07.2019,09:56)

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Paddleboard Hydro-Force Oceana XL Combo

Paddleboard Bestway Hydro Force Oceana je univerzálna doska, vďaka širokej zdvihnuté špičke, môže byť použitá pre jazdu na hladké
skladom (2 ks)
276,70
výhodnějšie o 13%
doprava zadarmo