+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Mestské elektrobicykel Apache Wakita City 28" raspberry

Mestské elektrobicykel Apache Wakita City 28" raspberry

-7%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13217|Značka: Apache

Jazdenie po meste je s e-bikom Wakita City naozaj prirodzené. Nezáleží na tom, či každý deň dochádzate do práce alebo sa jednoducho na bicykli radi pohybujete po meste. Tento model je praktický a zároveň neuveriteľne komfortná.

vypredané

Tento tovar bol 04.04.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Mestské elektrobicykel Apache Wakita City 28" raspberry:

Jazdenie po meste je s e-bikom Wakita City naozaj prirodzené. Nezáleží na tom, či každý deň dochádzate do práce alebo sa jednoducho na bicykli radi pohybujete po meste. Tento model je praktický a zároveň neuveriteľne komfortná. Jedná sa síce o mestský e-bike, ale jeho vlastnosti toto označenie presahujú. Wakita City ponúkne pohodlná 28 "kolesá, ktoré sa hodia ako do mesta, tak na výlety. Spoločne s odpruženou vidlicou a sedlovkou sa tento model nestratí na žiadnom výlete mimo mesto a vy nestratíte nič z pohodlia svojej jazdy. S jedným nabitím vyrazte pokojne z Prahy k Máchova jazera.
Wakita City je kompletne vybavené mestské koleso. Ponúkne vám pevný nosič až do 25 kilogramov alebo dlhé blatníky do nepřívětivého počasia. Myslí aj na vašu bezpečnosť, výkonná LED svetlá a protiprůrazové plášte s reflexným pruhom sú prvky, ktoré vám dodajú istotu v zhoršenej viditeľnosti.
Vďaka skvele čitateľnému LCD displeji s nabíjacím USB konektorom budete mať prehľad o hodnotách celej vašej jazdy. Zvoľte si vhodný jazdný režim, nastavte si stupeň dopomôcť alebo kontrolujte aký je váš dojazd a stav batérie.
Ambície tohto modelu idú až za hranice mesta.

Kľúčové vlastnosti:
tichý nábojový motor Apache Power Silent 250 W
chrbticová batéria s kapacitou 13 Ah (468)
prehľadný kontrastný displej CODAC s vstavaným nabíjacím USB konektorom
brzdovej páky s vypínačom (pri brzdení vypínajú motor)
osvetlenie napájané z batérie
odpružená vidlica SR Suntour CR - 8V (63 mm)
komfortné sedlo Selle Royal, odpružená sedlovka, nastaviteľný predstavec a zahnuté riadítka
blatníky a hliníkový nosič vo farbe rámu, plášte Mitas s reflexným bokom
dojazd až 110 km

ELEKTROMOTOR
Jazdu v meste vám spríjemní tichá pohonná jednotka Apache Power Silent s elektromotorom Silent, ktorý je zapletený v strede zadného kolesa. Nominálny výkon motora je 250 W s maximálnym krútiacim momentom až 32 Nm. Systém je vybavený takzvanou sínusovou technológiou riadenia, ktorá sa vyznačuje veľmi tichým chodom a efektívnejším využitím energie. Vaša elektrobicykel tak získava vyššiu dojazd na jedno nabitie a rozširuje vaše možnosti.

BATÉRIE
Moderné chrbticová batéria s kapacitou 13 Ah (468) Wh ponúkne dojazdový okruh až 110 km na jedno nabitie. Celkovú dojazdovú vzdialenosť ovplyvňuje okrem kapacity batérie tiež profil trate, hmotnosť jazdca a jeho jazdný štýl. Samozrejmosťou je prítomnosť chytrého systému riadenia, ktorý batériu chráni pred prehriatím, skratom či prebitím. Vaša elektrobicykel vám vďaka umiestnenie batérie za sedlovou trubkou ponúkne lepšie jazdné vlastnosti a výrazne ľahšiu manipuláciu.

OVLÁDACIE DISPLEJ
Vaša elektrobicykel budete ľahko ovládať pomocou kontrastného LCD displeja Apache Power Codac s integrovaným ovládaním a mnohými užitočnými funkciami. Displej je veľmi prehľadný a umiestnený na ľavej strane riadidiel. Nájdete tu aj vstavaný nabíjací USB konektor pre váš telefón. Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel vám umožní voliť si stupeň dopomôcť aj prepínať medzi jednotlivými funkciami cyklocomputera. Okrem zvoleného jazdného režimu sú na displeji vyobrazené údaje o čase, rýchlosti, prejdenej vzdialenosti, dojazdu a stavu batérie. Neustále tak budete mať kompletný prehľad o vašej jazde.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.