+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka Mibo Universe

Kolobežka Mibo Universe

-6%
AKCIA
Doprava zadarmo

Katalogové číslo: 11929|Značka: Mibo

Perfektná kolobežka vhodná pre športové aj rekreačné nadšencov. Konštrukčne je posadená medzi obľúbený model Malaga a cestné GT, čím získava to najlepšie z oboch modelov. Je vhodná aj pre menšie postavy.

vypredané

Tento tovar bol 08.02.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo Universe:

Perfektná kolobežka vhodná pre športové aj rekreačné nadšencov. Konštrukčne je posadená medzi obľúbený model Malaga a cestné GT, čím získava to najlepšie z oboch modelov. Je vhodná aj pre menšie postavy. Rám vychádza zo cestného modelu GT a kolesá veľkosti 26/20 (rovnaké ako Malaga) zaisťujú úplne perfektný vlastnosti pre dlhé jazdy a dobrú ovládateľnosť. Predvídateľné riadenie, nízky a komfortný odraz, nájazdová hrana stúpadlá pre lepší prejazd ľahkým terénom. Týmto vznikla univerzálna kolobežka MIBO Universe, ktorá uspokojí ako rekreční, tak i najnáročnejšie kolobežkárov.
Určená pre deti od 13 rokov až po dospelých s výškou postavy do 190 cm.

Nosnosť: 150kg

Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka precíznosti výroby, stačí na kolobežku po vybalení z kartónu len nasadiť kolesá a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!

Kolobežky MIBO sú vhodné nielen pre pretekárov, ale pre všetkých, ktorí majú radi rýchlu jazdu na kvalitnú kolobežke. Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazové sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Praktický stojan, ktorý možno pohodlne sklápať nôh, je už súčasťou kolobežky, čo u iných výrobcov nie je obvyklé. Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Samozrejmosťou sú kvalitné ložiskové náboje. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde. Skrátka, kolobežku MIBO Universe musí mať každý správny kolobežkár!

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobky už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o isté znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážové výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svojich vlastných strojárov, zváračov, mechaniky, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.
Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak i krk.
Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky naozajstným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Túto kolobežku môžete mať na želanie s vlastnou individuálnou farbou individuálnou farbou.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila sa kolobežka. Je vlastne rovnaká a pritom úplne iná, ako ostatné kolobežky. Dostala meno Gran Turismo, ale všetci
do 4-6 dnů
550,00
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6)

Najobľúbenejšie turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) pre dospelých s kolesami 26/20, ktorá aj napriek svoju univerzálnosť nestráca svoj
skladom (1 ks)
459,00
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo

Kolobežka Yedoo Trexx

Kolobežka Yedoo TREXX je univerzálny kolobežka pre všetky terény novej rady Yedoo ALLOY. Nový model TREXX sa pýši nielen
do 3-5 dnů
449,00
varianty
výhodnějšie o 29%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Yedoo Numbers Five

Päťka je nová norma všestranné, vyspelé cestovné kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a všetkou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na
do 3-5 dnů
268,30
varianty
výhodnějšie o 11%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka