+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka Mibo Malaga farba podľa vlastného výberu

Kolobežka Mibo Malaga farba podľa vlastného výberu

-7%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12618|Značka: Mibo

Perfektná kolobežka je vhodná pre športový aj rekreačný nadšencov Určená pre deti od 15 rokov až po dospelých s výškou postavy do 200 cm. Vďaka veľkosti kolies 26/20 je ideálna aj pre veľmi dlhé jazdy a uspokojí aj najnáročnejších kolobežkárov.

vypredané

Tento tovar bol 18.05.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo Malaga farba podľa vlastného výberu:

Perfektná kolobežka je vhodná pre športový aj rekreačný nadšencov Určená pre deti od 15 rokov až po dospelých s výškou postavy do 200 cm. Vďaka veľkosti kolies 26/20 je ideálna aj pre veľmi dlhé jazdy a uspokojí aj najnáročnejších kolobežkárov.
Cena zahŕňa individuálnu farbu podľa vlastného výberu zo vzorkovníka RAL. Možno kombinovať inú farbu rámu a vidlice. Max. 2 farby.
Doba realizácie je cca 14-21 dní podľa vyťaženia lakovne.
Kolobežku je nutné zaplatiť vopred prevodom na účet alebo platbou online platobnou kartou.
Takto upravený tovar na želanie nemožno vrátiť v 14 dňovej lehote.
Pri výbere podľa vzorkovníka je nutné počítať s možnou odchýlkou ​​zobrazovacieho zariadenia (monitora). Ideálne je vzorkovník vidieť fyzicky v jakkékoliv predajni farieb a lakov, standartizovaný vzorkovník RAL.


Nosnosť: 150 kg

Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka preciznosti výroby, stačí na kolobežku po vybalení z kartónu len nasadiť kolesá a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!

Kolobežky MIBO sú vhodné nielen pre pretekárov, ale pre všetkých, ktorí majú radi rýchlu jazdu na kvalitnú kolobežke. Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazové sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Praktický stojan, ktorý možno pohodlne sklápať nohou je už súčasťou kolobežky, čo u iných výrobcov nie je obvyklé. Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde. Skrátka, kolobežku MIBO Malaga musí mať každý správny kolobežkár!

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, hlavna osoba firmy, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobka už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o isté znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážové výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svoje vlastné strojáre, zvárače, mechaniky, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.
Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak i krk.
Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky naozajstným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.